Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
22 januari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • creme
  • Eyeko
  • highlighter
  • moisturizer
Een MissLipgloss artikel

Eyeko 3 in 1 Cream


Eyeko is een cosmeticamerk uit Londen, met supercute verpakkingen! De producten kan je online kopen op Eyeko.com en ze zijn helemaal niet zo duur. Je betaalt 3 pond voor nagellak, 5 pond voor een oogschaduwpalette en ook 5 pond voor een mascara.

De verpakkingen zijn allemaal supermooi en heel erg meisjes-achtig. Lichtroze plastic potjes en sticks en op de doosjes staat een manga-meisje en schreeuwerige roze teksten. Op Amerikaanse beautyblogs las ik al vaak over de 3 in 1 cream en ik moest hem natuurlijk zelf ook hebben.

De 3 in 1 cream is een moisturizer, highlighter en eye cream in één. Op een rijtje hoe je het kan gebruiken:

  • Onder je make-up, over je hele gezicht heen voor een soort ‘healthy glow’ op je gezicht
  • Over je make-up op je jukbeenderen
  • Onder je concealer onder je ogen, voor een ‘frisse’ oogopslag
  • Over je concealer onder je ogen

En dit is dus niet slecht voor je huid, want het is meteen een moisturizer en er zitten antioxidanten, Vitamine A, E & C in. Supergoed voor je gezicht dus! EN de cream werkt meteen als een basis; als je het onder je make-up aanbrengt blijft je make-up gewoon langer zitten!

Check het supercute doosje!

Het roze potje

Check hoe dat er uit ziet! Het is een lichtroze transparante crème met een soort gouden glans ofzo er door heen, heel apart.

Je ziet dus hoe mooi het het licht weerkaatst, hier krijg je echt een soort ‘glow’ van op je gezicht. LOVE dit spul!

Wat Eyeko er zelf over zegt:

Create a flawless base with Eyeko’s 3-in-1 Cream
MOISTURISER, HIGHLIGHTER & EYE CREAM in 1!
Infused with skin perfecting light reflectors and antioxidant Vitamins A& E plus a Vitamin C boost for a radiant, clear complexion.

Eyeko says: “To get that A-list glow skip foundation and use Eyeko Cream all over focusing on the eye and cheek area for lit from within skin.”

Ik heb de 3 in 1 cream op alle manieren gebruikt, en het werkt echt super. Het maakt m’n huid lekker zacht en wanneer ik dit over m’n hele gezicht gebruik, heb ik geen dagcrème of moisturizer meer nodig. Handig, dus! Ik gebruik hem af en toe over m’n hele gezicht en soms alleen op m’n jukbeenderen of onder m’n ogen, net waar ik die dag zin in heb. Hij kost 5 pond (€5,61). Op eBay kan je hem kopen (voor €8,40 inclusief verzending), maar ook op de online Eyeko shop. Je kan betalen via PayPal en je betaalt geen verzendkosten! Je betaalt dan dus maar €5,61 voor een potje inclusief verzending.

Er is trouwens ook een getinte versie hiervan, die is een beetje bruin gekleurd. Deze is te koop op de Eyeko online shops, Asos (5 pond) en natuurlijk op eBay (ook voor €8,40 inclusief verzending)! Nu ik de gewone 3 in 1 zo geweldig vind, MOET ik die getinte ook hebben, haha. Heb er echt veel goede verhalen over gelezen…

Ohja, verwacht de 3 in 1 cream zeker in nog komende FOTD’s 🙂

Ik ben Eyeko Ambassador! Als je bij Eyeko.com bestelt, betaal je geen verzendkosten en krijg je met mijn coupon code (E250) een free gift bij je bestelling!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.