Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 juli 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nagels
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Etré Nail Kit

Toen ik op vakantie was in Spanje ging ik uiteraard ook shoppen. In een megagroot winkelcentrum (Miramar) in Fuengirola stond een soort stand van Etré, een beautymerk met mineralen uit de dode zee. Ik vind het zelf altijd super irritant als mensen naar me toe komen om iets aan me te verkopen (ze doen het ook altijd op momenten dat het je niet uitkomt), en dus ook toen een Engels sprekend meisje naar me toe kwam met de vraag of ze een aantal producten mocht demonstreren. Goed dan, dacht ik. Ik heb toch alle tijd! 😀
Het meisje demonstreerde de Four Way Nail Buffer.

Eerst gebruikte ze de zwarte kant (en ze ‘vijlde’ alleen één kant op) om m’n nagels glad te maken en ‘bobbeltjes’ in je nagels weg te halen. Dit gaat trouwens echt op het oppervlak van je nagels, niet zoals wanneer je je nagels gewoon vijlt! Daarna gebruikte ze de witte kant (waar ‘etré’ op staat) heen en weer over m’n nagels om de laatste krasjes weg te halen en om de groei te stimuleren. Als laatst ging ze héél snel heen en weer over m’n nagels met de grijze kant en zei ze ‘Okay. Are you ready?’, ze haalde de buffer weg en m’n nagels glansten net alsof ik nagellak op had! Ik stond er echt van te kijken.
Ze demonstreerde ook de Cuticle Oil en probeerde me toen de set (met de buffer, een vijl, de cuticle oil en een hand en bodylotion) te verkopen. Normaal €50, nu €25. Ik vond het nog best prijzig en dus liep ik door. Maar m’n moeder (bij haar had ze het ook gedemonstreerd) en ik zaten écht de hele tijd naar onze nagels te kijken! Ze glansden en zagen er supergezond uit. Normaal heb ik vaak ‘velletjes’ op m’n nagels, alsof de verschillende lagen loslaten en dit was nu dus helemaal weg. Ik bedenk me ooknet dat ik al zo’n buffer had, van Essence. Maar dat is totaal niet te vergelijken met deze buffer.

Uiteindelijk heb ik de set toch gekocht en ik ben er zó blij mee. Het is heel makkelijk om zelf te gebruiken. Je kan de hele behandeling (dus vijlen, buffen, cuticle oil en handlotion gebruiken) ongeveer één keer in de 3 weken doen, maar je kan ook de buffer en vijl apart gebruiken. Als je nagels er dof uitzien kan je ook snel met de grijze kant ze weer laten glanzen. De vijl is trouwens superfijn, je merkt echt verschil in kwaliteit met goedkopere vijlen (ik gebruik normaal altijd de kartonnen Essence vijlen en dat is echt flut in vergelijking met dit).

De hand- & bodylotion is ook érg lekker. Ik houd persoonlijk meer van butters, maar voor je handen is dit spul echt heel fijn. Ik heb de ‘les Fleurs’ en die ruikt lekker zoet. Je hebt maar een heel klein beetje nodig voor héle zachte handen. Je kan hem natuurlijk ook voor de rest van je lichaam gebruiken, maar dat vind ik zonde 😛

Ik had zelf nog nooit van dit merk gehoord, maar vind de producten doe ik tot nu toe heb gebruikt echt amazing. Het meisje liet me ook de scrub van Etré gebruiken op m’n handen en die is ook echt geweldig. Door de scrubs zit een soort olie (je moet het van tevoren ook roeren/schudden) waardoor je het zonder water kan gebruiken. Na het afspoelen heb je echt nog een paar uur zo’n heerlijk zacht ‘laagje’ over je handen heen. Het meisje zei al: ‘Imagine this feeling on your whole body’! Ik zie haar zo weer staan, echt een perfect verkopertje. 😀
Voor zover ik weet is Etré niet te koop in Nederland, maar ik verkoop de setjes wel op het Miss Lipgloss forum. Het setje kost bij mij €14,50 exclusief verzendkosten.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.