Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
18 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • etos
  • Review
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

Etos Starshine Kit

Etos komt in december weer met leuke nieuwe kits: de Starshine kit, met daarin vijf kleuren lip- and eyecream. Leuk voor de feestdagen, want: veel glitter en glans! De twee linker kleuren zijn lipcreams, de twee rechter zijn eyecreams, en de middelste cream is glitter om als topcoat over je lippen of ogen aan te brengen.

Ze kosten maar €6,49 per stuk en ik testte ze alvast voor jullie.


In de Cool Kit zitten koele kleuren. Twee rood/roze tinten voor je lippen, twee blauwe tinten voor je ogen. De lipkleuren zijn niet heel erg gepigmenteerd, geven meer een lippenbalsem effect. Maar de eyecreams zijn echt prachtig! Vooral de knalblauwe is onwijs mooi.

In de Warm Kit zitten – jep – warme kleuren. Een rode en gouden kleur voor de lippen en twee bruintinten voor de ogen. De rode lipcream is knalrood, de gouden vind ik maar een beetje raar. De bruine creams voor de ogen zijn weer erg gepigmenteerd en geven een mooie donkere kleur met veel glans en shimmer af.

Ik ben niet zo weg van de glitter topcoats, die zijn erg chunky, de glitters zijn heel erg groot. Die ga ik zelf niet gebruiken. De eyecreams daarentegen zijn wel onwijs mooi. Nadeel van dit soort producten is dat ze extreem snel in de lijntjes van je ogen gaan zitten (creasen). Maar: dan gebruiken we ze toch gewoon als basis voor een smokey eye? Je brengt de cream dan gewoon over je hele ooglid aan, en over de cream heen gebruik je dan een poeder oogschaduw. Blijft perfect zitten en geeft een heel mooi effect! Binnenkort een look met de knalblauwe oogcreme uit de Cool Kit.

Bij de kits zitten twee kwastjes, een lippenseeltje en een penseeltje voor je ogen. Allebei niet echt fijn en van slechte kwaliteit. Gebruik dus gewoon je vingers of je eigen kwasten.

Aanradertjes dus, deze Star Shine Kits van Etos! 7 December liggen ze in alle Etos filialen, en op is op!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.