Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 juli 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • etos
  • Review
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

Etos Pure Pigments review

Vanaf vandaag liggen deze nieuwe ‘Pure Pigments’ in alle Etos filialen. Een nieuw product, een beetje afgekeken van bijvoorbeeld MAC (die heeft potjes Pigments) en Bourjois (de Suivez Mon Regard komt op hetzelfde neer): een potje losse oogschaduw. Ik was vooraf wat sceptisch, Etos oogschaduw maakt me normaal gesproken namelijk niet heel wild. Deze potjes kosten maar €3,99 per stuk. Maar… ik werd echt ongelooflijk blij verrast! Lees snel verder.

Dit is de verpakking waar de Pure Pigments inzitten. Een soort flesje (smal potje) met een siftertje erop. Op zich wel praktisch want je kan dan een klein beetje poeder in het dekseltje doen en dan op je kwast. Ik vind het handiger om dat plastic dingetje eraf te halen, gelukkig kan je hem heel makkelijk omhoog duwen.

Er zit best veel in, wel minder dan in een MAC Pigment denk ik, maar het is wel een ruime hoeveelheid. Ik heb trouwens de kleuren paars en brons, de andere verkrijgbare kleuren zijn blauw, groen en wit. Helaas maar weinig kleuren dus en de bronskleur is limited.

Zo uit het potje op mijn huid… Check al die mini glittertjes in de paarse kleur!

En – oh my gosh. Ik stond echt even met grote ogen hiernaar te kijken, dit had ik namelijk niet verwacht van Etos en zeker niet voor die €3,99. Wat een pigmentatie, en de kleuren zijn ook supermooi en bijzonder, niet van die standaard paars- en bronskleuren. De paarse kleur heeft heel veel kleine glittertjes in verschillende paars- en blauwtinten, en de bronskleur is superglanzend en metallic. Was mijn verwachting even helemaal verkeerd…

Ik zal binnenkort een look laten zien met de Pure Pigments, ze brengen enorm fijn aan en zijn ook goed en snel te blenden. Alleen maar pluspunten dus, al kan de verpakking wel iets chiquer. Geweldige pigmentatie, mooie kleuren – ik wil blauw, groen en wit ook! – en een bodemprijs. Etos, kunnen jullie hier niet een lijn met 20 (of 30?) kleuren van maken? Please please pretty please?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.