Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
21 oktober 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • etos
  • lipgloss
  • nieuw
Een MissLipgloss artikel

Etos Luxurious Lipgloss Kit

Etos komt voor dit najaar met een leuk ‘op=op’-product, de Luxurious Lipgloss Kit! Dit paletje gaat €7 kosten en komt in alle Etos filialen te liggen. Wanneer ‘ie op is, heb je gewoon pech! Ik testte hem alvast, dan weet jij of je hem moet kopen of niet.

De Luxurious Lipgloss Kit is een knalroze doosje met zeven kleuren lipgloss, twee kwastjes en een spiegeltje. Erg handig voor onderweg, het formaat is ook erg fijn. Het spiegeltje is heerlijk groot, pluspunt! Zelfs de kwastjes zijn kwalitatief goed, ze zijn van echt haar en lekker zacht om de gloss aan te brengen. Zo worden je vingers ook niet vies! Misschien was het wel leuker geweest als Etos het doosje zwart of wit had gemaakt, deze kleur maakt het een beetje goedkoop.

In het doosje zitten zeven kleuren lipgloss.

Een transparante gloss met veel gouden shimmer, een rood/oranje gloss met witte shimmer, een lichtorze gloss met witte shimmer.


Een iets donkerder roze gloss, een lichtere roze gloss, een paarsige gloss en een witte/transparante gloss.

De kleurtjes vind ik erg mooi, je kan er alle kanten mee op. Je kan gaan voor een chique look met de rode of paarsige kleur, maar ook simpel gaan voor de transparante gouden of witte gloss. Zoals je bij de swatches kan zien hebben de kleurtjes allemaal veel pigment, echt een pluspunt. De glossjes zijn niet hard, maar lekker zacht en makkelijk aan te brengen. Vaak verwacht je bij dit soort paletjes dat de glossjes heel hard zijn, maar dat is bij deze kit zeker niet het geval. Ze zijn wel vrij plakkerig – dat is eigenlijk altijd met glossjes uit een palet – maar ik houd daarvan. Plakkerige glossjes blijven veel langer zitten dan dunne lipgloss versies die niet plakkerig zijn.

Het enige nadeel is dat je vieze vingers krijgt. Maar daar zijn dus de kwastjes voor! Mijn voorkeur gaat altijd uit naar lipgloss uit een tubetje of flesje, maar voor de afwisseling is dit wel een keer leuk. En gewoon handig voor in je tas, of wanneer je een weekendje weg gaat. Heb je meteen zeven mooie kleurtjes lipgloss, die niet veel ruimte innemen. Nadeel vind ik dat het niet handig is als je naar een feestje gaat. Dan is een klein lipglossje handiger, past makkelijker in een klein tasje en kan je even snel aanbrengen.

Het palet kost dus €7 en ik ben er blij mee! Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik er weinig van verwachtte, maar het is echt een fijn palet met mooie kleurtjes. Deze kit ligt sinds afgelopen maandag in alle Etos filialen, wees er snel bij!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.