Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
20 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Estee Lauder
  • fotografie
  • pink ribbon
Een MissLipgloss artikel

Estee Lauder Pink Ribbon Award

Oktober is de borstkanker bewustzijn maand. De maand waarin borstkanker even in de spotlights wordt gezet door o.a. Pink Ribbon. Pink Ribbon kent iedereen natuurlijk wel, zij zamelen geld in voor (ex-)borstkankerpatienten. Een supergoed initiatief, want borstkanker is een veel voorkomende en vreselijke ziekte.

Vooraf aan deze maand is op 29 september al de Estee Lauder Pink Ribbon Award. Dit jaar is het thema ‘World In Pink’ en iedereen die dol is op fotograferen kan mee doen aan de Award! Je kan op de site van de Pink Ribbon Award een foto insturen binnen dit thema. De jury kiest uit de inzendingen maximaal vijftig foto’s. De drie winnaressen of winnaren van de award kunenn mooie prijzen winnen. De eerste prijs is €5,000 en de tweede en derde prijs is €1,000. Naast deze prijzen is het natuurlijk gewoon geweldig om mee te doen, alleen al voor de eer.

Je kan je nog tot 24 augustus inschrijven op deze pagina!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.