Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
23 maart 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • concealer
 • double wear
 • doublewear
 • Estee Lauder
Een MissLipgloss artikel

Estee Lauder DoubleWear Concealer


Ik ben nooit een heavy concealer gebruikster geweest. Foundation deed vaak al genoeg voor me, ik vond concealer niet zo boeiend. Tot ik de DoubleWear Concealer van Estée Lauder ging gebruiken. Ik houd van dit spul! Voor mij de beste concealer sinds járen!

Toen ik deze concealer voor het eerst ging gebruiken, dacht ik ‘Yeah… Weer een concealer. Whatever.’ Maar: hij was zó fijn dat ik hem ineens dagelijks ging gebruiken. Hier ben ik zo blij mee, ik vind hem zo fijn, dat ik er wel even een review over moest schrijven.

Hij kost rond de 20 euro, niet echt goedkoop, maar er zitten zoveel voordelen aan deze concealer. Ik gebruik zelf al wel een tijd concealer, of laat ik het zo zeggen: ik test ze voor MissLipgloss.nl. Vaak sleten ze toch langzaam weer uit mijn dagelijkse routine, omdat ik het niet miste als ik het niet gebruikte. Ik gebruikte altijd gewoon een extra laagje foundation waar ik wat meer dekking nodig had, en dat werkte prima.

Maar sinds ik DoubleWear heb, gebruik ik hem elke dag, geen uitzondering. Soms helemaal alleen, zonder foundation, maar meestal in combinatie. En dan gebruik ik hem alleen onder mijn ogen. Hier even een foto zonder en met de Estee Lauder DoubleWear Concealer:

Zonder make-up

Met alleen de concealer. Kijk dan hoe mooi hij dekt! En het ziet er totaal niet dik, plakkerig of pannenkoekerig uit.

Dit is met foundation en poeder. En op deze foto’s draag ik de concealer ook, alleen onder mijn ogen:

Op die plek (onder mijn ogen) breng ik dan geen foundation aan, maar alleen de concealer. Wat nu precies zo fijn is aan de DoubleWear concealer? Het feit dat ‘ie zo dun en vloeibaar is, wat hem supermakkelijk en snel te blenden maakt, en dat ‘ie zo goed dekt! Ik heb nog nooit gezien dat zo’n vloeibare concealer zó goed dekt. Ik kan er gewoon supersnel mee werken omdat het zo snel blend. En: hij is zuinig en blijft lang zitten. Het voelt ook lekker aan op mijn huid, niet vettig of siliconen-achtig. Het enige nadeel wat er aan deze concealer zit is de prijs, maar hij is dan ook wel echt héél goed. Wat ben ik hier blij mee! Dit is echt een product wat ik opnieuw ga kopen als ‘ie op is.

Pluspunten

 • Praktische, mooie verpakking met sponsapplicator
 • Verpakking is klein, kan je dus makkelijk meenemen
 • Superzuinig in gebruik
 • Erg vloeibaar
 • Blendt heel makkelijk
 • Dekt erg goed
 • Glanst niet echt
 • Blijft de hele dag goed op z’n plek zitten
 • Makkelijk verkrijgbaar (gewoon bij Douglas, ICI Paris en de Bijenkorf)

Minpunten

 • De prijs: rond de 20 euro

Iets voor jou als… je op zoek bent naar een fijne, dekkende, vloeibare concealer, en als je daar 20 euro voor over hebt.

Skippen als… je er geen 20 euro voor over hebt of als je liever een compacte concealer gebruikt.

Zou ik dit opnieuw kopen? Ja, dit is echt de fijnste concealer die ik ooit heb gebruikt. Echt.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.