Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
13 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Estee Lauder
  • Review
  • selftanner
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Estee Lauder Bronze Goddess Self-Tan

Een tijdje terug dacht ik het al. “Ik moet nodig weer eens gaan zelfbruinen.” Een poos had ik het al niet gedaan, geen zin in, geen tijd voor, geen goede zelfbruiner in huis… Ik gebruik vaak zelfbruiner in de zomer, om er net iets bruiner uit te zien zonder gebruik te maken van de zonnebank. Zelfbruinen is een gezonde en makkelijke manier om snel een zomers tintje te krijgen. Althans, als je een goede zelfbruiner gebruikt.

De Bronze Goddess Self-Tan Self Tanning Milk For Body is de eerste high-end selftanner die ik gebruik. Eerder gebruikte ik altijd L’oréal. Ik ben echt enorm blij verrast! Normaal gesproken moet ik zo’n drie keer zelfbruiner gebruiken voor je écht kan zien dat ik een beetje bruin ben. Zeker op mijn gezicht duurt het altijd vrij lang. Maar nadat ik de Estee Lauder Self Tanner gebruikte, was ik na één dag meteen sunkissed tanned! Ik kreeg zelfs complimentjes over dat ik zo lekker bruin was, met de vraag of ik op vakantie was geweest. Kijk, dat wil je dus als je zelfbruiner gebruikt. Geen oranje worteltje worden, maar eruit zien alsof je een week hebt liggen chillen op het strand! Wel duurde het ook bij deze zelfbruiner iets langer voor mijn gezicht bruin werd, dus daar bracht ik hem gewoon vaker aan. Na twee keer aanbrengen kon ik een donkerdere foundation tint gebruiken! Like, wow!

Dit product wordt met recht een milk genoemd, want hij is vrij dun. Dus even oppassen wanneer je het de eerste keer gebruikt, het loopt heel gauw uit de verpakking. Het smeert heel makkelijk en snel uit en trekt ook erg snel in. Dus ook goed je handen wassen na gebruik! Enige nadeel vind ik de geur, maar dat is met alle zelfbruiners zo. De hele dag ruik je een soort gek chemisch luchtje, wat niet zo aangenaam is. Ach, gewoon wat Chanel No. 5 er over en je ruikt er niks meer van 😉

Het resultaat blijft lekker lang, zeker als je het goed bijhoudt. Ik breng het zelf een keer in de drie, vier dagen aan om een sunkissed huidje te houden en op die manier blijft de kleur heel mooi. Maar ook als je wat langer wacht met op opnieuw aanbrengen blijft je huid er alsnog lekker lang mooi gebronsd uitzien. De Estee Lauder De Bronze Goddess Self-Tan Self Tanning Milk For Body kost €29 voor een fles van 200 milliliter. Het is aan de prijzige kant, maar ik vind het het absoluut waard voor zo’n goede selftanner die z’n werk supergoed doet.

Er is ook een Self Tanning Lotion for Face, maar eigenlijk heb je die helemaal niet nodig als je deze Milk for Body al hebt. Hij werkt namelijk gewoon super op je gezicht!

Edit: Een na-foto van mijn gezicht, zodat julie kunnen zien wat het effect was na twee keer aanbrengen.

En normaal ben ik vrij bleek:

Natuurlijk is de onderste foto ook wat lichter, maar je kan wel degelijk zien dat ik een meer zomers tintje heb!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.