Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
26 januari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • nagellak
  • swatch
Een MissLipgloss artikel

Essence Glam Rock lakjes vervangers gevonden!

Een tijdje terug al vertelde ik jullie over de geweldige holo lakjes uit de Glam Rock Limited Edition lijn van Essence. Iedereen wou ze, maarja, niet meer te koop. Nu heb ik goed nieuws: ik heb identieke lakjes gevonden! Ze zijn van Golden Rose en komen van de New Nails webshop.

Het zijn de Golden Rose Holographic Color lakjes in de kleuren 102 (grijs) en 105 (roze). Ik heb ze allebei uitgeprobeerd en ze zijn identiek aan de Essence Glam Rock lakjes (in Pink Punk en Metal Babe). Ik ben er zo blij mee, want ik wou graag en ‘back-up’ van de lakjes omdat ik ze zo mooi vond, maar had van alle drie de Essence lakjes de laatsten uit het assortiment.

Check de gelijkenis:

102 op:

Ik heb ze dus van de NewNails webshop, ze kosten daar €3,50, wel wat duurder dan de Essence versies. Er zit 6 ml in een flesje. Ik heb van de webshop ook de Golden Rose Crystal Color nagellak, dat is een lak met héél veel glittertjes erin. Erg leuk voor bijvoorbeeld een feestje.

Bij NN kan je betalen met iDeal en je bestelling wordt dezelfde dag nog verzonden als je betaling voor 13.00u binnen is. Normaal gesproken worden producten verzonden via verzekerde verzending, dit kost €8,61, maar de lakjes die ik besteld heb, kunnen gewoon door de brievenbus! Dan kost de verzending maar een paar euro.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.