5 december 2016 door Emmy Bovenhorst Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Enquête over jouw voorkeur voor artikelen

hulp-bieden

Bron: DS Management

Door Danique – Bedankt iedereen die de enquête heeft ingevuld! In drie uur tijd hebben meer dan 1000 mensen de enquête ingevuld. Gaaf! Ik zag in de reacties wat opmerkingen over dubbele vragen en de onderwerpen, dit is de bedoeling. Er zit een hele constructie achter, no worries 😉 Nogmaals bedankt allen! De winnaar van het beautypakket krijgt binnenkort bericht. 

Hier een oproepje van mij aan jou. Voor mijn stage bij Miss Lipgloss en De Nieuwe Zaak doen we een onderzoek naar welke artikelen jij het liefst leest. Om Miss Lipgloss beter en leuker voor jou te maken, heb ik een enquête gemaakt. Wil je die voor me invullen? Klik hier voor de enquête. Onder de deelnemers verloten we een beautypakket t.w.v. €250!

Om te weten wat voor soort artikelen het beste bij een bepaald onderwerp past, heb ik samen met De Nieuwe Zaak een enquête opgezet om dit te toetsen. Deze enquête heeft als doel de artikelen die Cynthia schrijft nog beter te maken en nog beter te laten aansluiten op wat jij wil. Je gegevens zijn natuurlijk anoniem en worden alleen intern gebruikt ter optimalisatie van de artikelen.

Als je kans wilt maken op het beautypakket, vul dan op het einde je e-mailadres in in het daarvoor bestemde vakje.

Jouw antwoorden zullen me erg helpen!

 


Emmy Bovenhorst

Een beetje prettig gestoord, een gigantische dierenliefhebster, en geobsedeerd door sushi. Dat omschrijft mij goed! Verder ben ik GEK op lekker eten en iets te vaak op vakantie gaan. Ik hoop dat je mijn schrijfsels leuk vindt, mocht je me ook op Instagram willen volgen dan kan dat via @emmystudiomint