Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
18 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Energie veilig met kerst

Vorig jaar met kerst gingen wij met de hele familie gourmetten. Lekker makkelijk, maar ook heel gezellig en heel lekker. We hadden alle snoeren mooi onder tafel verstopt en in met een verlengsnoer op het stopcontact aangesloten. Maar een van de handvaten van de pannetjes smolt, en door een servet die er bij in de buurt lag ontstond er brand! Gelukkig was mijn vader er snel bij en was het vuurtje zo gedoofd, maar het kan natuurlijk ook misgaan.

Al die apparaten zorgen dus wel wat meer risico. Zo stop je al snel teveel stekkers in een verlengsnoer waardoor je kortsluiting kan krijgen en daarmee brand. Check vantevoren dus hoeveels troom je apparaten gebruiken en sluit niet meer dan 3600 watt per groep in je meterkaast aan. Wil je zeker weten of je goed zit? Check dan Energieveilig.nl. Pas natuurlijk ook op met heet frituurvet en een gloeiend hete oven. Het kerstdiner moet gewoon superleuk zijn!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.