Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
4 oktober 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Everyday Minerals
Een MissLipgloss artikel

EM vragen

Even tussendoor: Ik krijg sinds mijn laatste Everyday Minerals artikeltje héél veel vragen via de mail en bij de reacties over één ding: hoe kan je de goede kleur vinden?

Dat is heel makkelijk, je gaat naar de site van EM en daar klik je bij ‘kits’ de sample kit aan. Deze vul je met een aantal foundations waarvan jij denkt dat ze bij jou huidskleur passen. Dit doe je dus gewoon op de gok. Je kan dan thuis uitproberen welke kleur het beste staat en die kan je dan in grote versie bestellen. Het setje is gratis trouwens, je betaald alleen de verzendkosten (tussen de 3 en 5 euro).

Ook kreeg ik een aantal reacties dat mijn bestelling zonde van het geld zou zijn, omdat ik misschien wel de verkeerde kleuren zou hebben gekozen. Hallo, ik ben niet dom 🙂 Ik gebruik al zo’n 1,5 jaar Everyday Minerals make-up en ik heb gewoon dezelfde kleuren besteld als ik al had, en die nu dus op zijn.

Succes met bestellen 🙂 !


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.