Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 oktober 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • concealer
  • Everyday Minerals
  • Test
  • tip
Een MissLipgloss artikel

EM Aussie Perk Me Up

Aussie Perk Me Up is een concealer van Everyday Minerals. De concealer die ik gebruikte hadden ze niet meer en dus besloot ik een keer te gaan voor APMU. Op de site stond dit erbij: ‘A special undereye blend of Sunlight Concealer and Pearl Beige that brightens your eyes with a fresh touch of pearl. Great for fair to light complexions. Thank you Megan for this awesome combination!’ Ik besloot hem gewoon te kopen.

En I LOVE IT. Het is echt de allerbeste concealer die ik tot nu toe gehad heb. Er zit een soort lichtweerkaatsende poeder in (dat wat ze ‘pearl’ in de beschrijving noemen) waardoor je er wakker en fris uitziet. Het heeft absoluut geen raar effect, want je doet je foundation er nog overheen.

Door de flits zie je links mijn donkere kringen minder, en rechts weerkaatst het poeder extreem. In het echt ziet het er dus niet zó ‘shiny’ uit. Je kan deze concealer ook gewoon gebruiken voor vlekjes op je gezicht, al is ‘ie wel echt dé concealer bij uitstek voor donkere kringen.

Hij is gewoon te koop bij Everyday Minerals, een sample kost $2,50, een mini kost $4 en een big kost $8. Ik heb zelf een big en ik ben er zo happy mee! Ik kan hem aan iedereen aanraden die donkere kringen heeft.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.