Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
12 juni 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • ELLE
  • shopping
Een MissLipgloss artikel

ELLE store in Zwolle

ELLE
Foto is © MissLipgloss.nl

Breaking news: er komt een ELLE Prêt-a-Porter store in Zwolle en wel in de Luttekestraat! Zelf wist ik niet eens dat ELLE een kledinglijn had (shame on me) maar het blijkt dat ze een onwijs mooie collectie hebben! De collecties worden ontworpen door het duo Oscar Raaijmakers en Suleyman Demir. De collectie bestaat niet alleen uit kleding, maar ook uit sjaals, mutsen, sieraden en (très importante) tassen! De items zijn draagbaar én (très importante #2) betaalbaar.

Interieur van de Elle Pret-â-Porter store in Amsterdam:

ELLE

ELLE

Fashion-foto’s van de collectie:

ELLE

ELLE

ELLE

ELLE

Ik zeg: laat maar komen die ELLE store! Kijk ook even op de site voor catwalkfoto’s.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.