Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
14 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • elite
  • Rowenta
  • winactie
  • winnen
Een MissLipgloss artikel

Elite winactie

Good news, ladies! Mascha en ik hebben weer een leuke winactie voor jullie geregeld. Wij verloten namelijk vier bronzen tickets voor de Elite Model Look… Maar laat me eerst even wat uitleggen.

De Elite Model Look kennen jullie natuurlijk allemaal wel, het is dé modellen wedstrijd over de hele wereld. Meiden kunnen zich aanmelden als model en als je door de castingdagen komt, belandt je dus bij de Model Look (halve) finales. Nu verloten we (helaas) geen kaarten voor de Model Look zelf, maar we hebben wel iets anders leuks.

We verloten dus vier bronzen tickets. De bronzen ticket houdt in dat je op 19 september mee mag doen aan de modellen workshops in het Fashion Hotel in Amsterdam. Dus de workshops die de modellen doen die door zijn naar de halve finales! Echt heel gaaf, zeker als je zelf model wilt worden. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet 🙂

Wat moet je doen om de tickets te winnen: Maak, samen met een vriendin (of zus, nicht, whatever. In ieder geval iemand die je mee wilt nemen die dag!) een filmpje waarin je jullie catwalkloopje laat zien. Je weet wel, hetzelfde als wat je altijd bij ANTM ziet! Upload je filmpje op YouTube en zet de link in een comment hieronder, in het URL vakje. Mascha en ik kiezen allebei één filmpje, en de twee meiden in dat filmpje winnen dan beiden een ticket. Hoe je het aanpakt, mag je zelf weten. Maak er iets leuks van, en je hoeft echt geen perfect modellenfiguur te hebben. Want daar draait het niet om!

De actie loopt tot tot en met 31 augustus!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.