Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
13 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • china glaze
  • color club
  • essie
  • nagellak
Een MissLipgloss artikel

eBay nagellakjes

Yaaay, mijn lakjes van eBay! Ze hebben er een week over gedaan om bij mijn huis te komen. Valt hartstikke mee, da’s heel acceptabel voor een bestelling vanuit Amerika. En… ik ben zo blij met de lakjes! Mijn favoriet was meteen Bizerk Turq van Color Club, dus die heb ik meteen opgedaan. Alleen…. ik kan de kleur niet goed op de foto krijgen! Ik heb op internet al heel veel swatches gezien, en geen een is precies hetzelfde als in het echt. Dus dat is mij ook niet gelukt… Maar ze komen in de buurt.

Flits:

Geen flits:

Geel licht:


Don’t mind de scheve nagel links, was afgebroken en vergeten bij te vijlen voor de foto 😉

De laatste foto komt het dichtst bij qua kleur, maar in het echt is ‘ie nog iets feller. Dus hij zit tussen de de drie foto’s in qua kleur. En hij is zo mooi in het echt, ik krijg er ook de hele dag door opmerkingen over! Hij is heel apart. En de kwaliteit is onwijs goed! Drie dagen zonder chips, en bij mij chipt nagellak al na een dag. Hooray, dus!

Komende tijd komen meer foto’s van de lakjes die ik heb besteld.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.