Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
22 november 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • douchen
  • Lush
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Douchen met Lush

Ik heb zelf thuis geen bad, en dus moet ik mijn douchesessies zo aangenaam mogelijk maken. Ik douche zelf bijna altijd ’s ochtends, om lekker fris wakker te worden, en kan daar echt van genieten! En met Lush douchespulletjes begin je je dag altijd goed. Lush heeft veel lekkers voor onder de douche, bijvoorbeeld Shower Jellies en Shower Smoothies. Deze producten zijn nét even wat anders dan een gewoon stuk zeep of een douchegel, en maken het douchen gewoon veel leuker! Ik heb twee Lush doucheproducten voor jullie getest.


Shower Jellies

Onze roze en paarse Shower Jelly bevat dezelfde betoverende geur als Sex Bomb. Gemaakt om je net zoveel plezier onder de douche te bezorgen als je in bad zou hebben. Super sensuele jasmijnabsoluut en ontspannende ylang ylang en tijgerlelie maken The Joy of Jelly een heel intrigerend product. En zoals je waarschijnlijk al vermoedde, dit is een Jelly waarmee je niet alleen onder de douchestraal kruipt.

Ingrediënten: Sodium Laureth Sulfate, Water (Aqua), Glycerine, Aloe Vera Gel (Aloe barbadensis), Propylene Glycol, Tiger Lily and Red Rose Petals Extract (Lilium candidum and Rosa centifolia), Perfume, Iota Carrageenan Extract, Ylang Petals Dried (Cananga odorata), Jasmine Flowers Dried (Jasminum officinale), Musk, Jasmine Absolute (Jasminum officinale), Clary Sage Oil (Salvia sclarea), Ylang Ylang (Cananga odorata), *Geraniol, *Limonene, *Linalool, Benzyl Benzoate, Titanium Dioxide, Colour 18050, Colour 61585, Methylparaben.


Ik heb Joy of Jelly uitgetest!

Shower Jellies zijn zó leuk en de geur van Joy of Jelly is echt geweldig. JoJ ziet er een beetje ‘ranzig’ uit, om het zo maar te zeggen. Het is heel glibberig, net als een drilpudding! Ik raad je dan ook aan om deze niet onder de douche in je handen te nemen, want dan ligt ‘ie meteen op de grond. De beste methode om een Jelly te gebruiken is – vind ik – als volgt. Je moet de Jelly in het bakje in je douche zetten en er een heel klein stukje uitpakken, ongeveer zo groot als hierboven op de foto. Pak een puff, jeweetwel, zo’n grote ‘bol’ van een soort tule-stof. Doe daar het stukje Jelly in, ‘kneed’ de puff goed en insmeren maar! Ik vinde Jellies zelf erg leuk, het is een keer wat anders dan douchegel of gewone zeep. En de geur van Joy of Jelly vind ik heerlijk. Je hele badkamer gaat er naar ruiken en de geur blijft lekker lang op je huid ‘zitten’. En omdat je elke keer maar een mini-stukje nodig hebt, doe je hier echt heel lang mee. Dit is echt een leuk cadeautje, trouwens. Leg wel even uit hoe het werkt, hihi.

Shower Jellies kosten €4,75 voor 100 gram.


Shower Smoothies

We hebben Creamed Almond and Coconut Smoothie vernoemd naar de vochtinbrengende oliën die er in zitten, niet naar de geur. Wees dus niet verrast als je de subtiele geur van jasmijn, ylang en vanille ruikt. Geen kokosluchtje dus. Masseer over je natte lichaam voor een zacht en rijk gevoel.

Ingrediënten: Vanilla Pod Infusion, Almond Oil, Glycerine, Sodium Palm Kernelate, Coconut Oil, Sodium Lauryl Sulfate, Vanilla Extract, Ylang Ylang Oil, Jasmine Absolute, Labdanum Resinoid, Sodium Chloride, EDTA, Tetrasodium Editronate, *Benzyl Benzoate, Perfume, Methylparaben, Propylparaben.


Ik heb de Shower Smoothie uitgest in Almond & Coconut.

Oeh, deze smoothies zijn lekker! Ik ben al gek op gewone smoothies, dus ik verwachtte al dat deze Lush smoothie me ook wel zou bevallen. De kleur is crème-beige, ziet er niet heel smakelijk uit, dus je zal niet in de verleiding komen om er een hap van te nemen. Je moet een beetje uit de pot nemen en op je natte huid smeren. De substantie is een beetje kwark-achtig, wel dikker dan een ‘gewone’ smoothie 🙂 . Het ruikt heel subtiel, maar wanneer je een dichte douchecabine hebt, gaat het erg sterk ruiken! De geur is een beetje amandel-achtig, kokos ruik je niet terug. Je huid wordt hier heeerlijk zacht van en het voelt ook lekker zacht aan.

Een pot Shower Smoothie heb je vanaf €12,55 voor 250 gram.


Mijn favoriet is de Jelly. Douchen is leuk met Lush! Enne, natuurlijk zijn deze producten, zoals we van Lush zijn gewend, handgemaakt, biologisch, veganistisch en ze worden niet op dieren getest. Heb ik al eens gezegd dat Lush perfect is?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.