7 december 2016 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Double Dutch lingerie
Een MissLipgloss artikel

Double Dutch Lingerie: bh’s op maat

Double Dutch LingerieHeb jij een grote cupmaat en vind jij shoppen voor BH’s ook zo’n ramp? En online shoppen is ook al zo lastig, want je bestelt al snel de verkeerde maat en dan blijf je bestellen en retourneren. Nieuw is Double Dutch Lingerie: je past gratis jouw maat en drie ‘zustermaten’ en je kan ook nog eens je BH helemaal in jouw smaak laten maken.

Double Dutch Lingerie

Ik heb zelf een wat grote cupmaat (meestal 80D of E) en dat is soms best lastig met shoppen. Inmiddels weet ik bij verschillende merken wat mijn maat is, zodat ik ook gewoon online kan bestellen, maar als ik eens wat nieuws wil proberen is het meestal een heel gedoe. Ik vind BH’s passen in een lingeriezaak niet echt een feestje, maar onbekende merken online bestellen is ook wat lastig omdat je nooit precies weet wat de juiste maat voor je is omdat elk merk anders valt.

Double Dutch Lingerie lost dat probleem voor je op. Hun systeem werkt als volgt:

  • Je selecteert de maat die je normaal hebt en je bestelt de ‘Home Try-On Box’. Je krijgt dan drie zwarte BH’s opgestuurd: de maat die je normaal draagt en twee ‘zustermaten’.
  • Je betaalt alleen €9,95 voor de verzending, die je terugkrijgt als je een BH besluit te bestellen.
  • Vind je een van de zwarte BH’s in de doos perfect? Houd die en stuur de andere twee terug met het bijgeleverde retourlabel. Je koopt je eerste Double Dutch BH voor €39,95.
  • Houd je van de pasvorm maar wil je hem zelf samenstellen? Je mag de zwarte BH houden als je een customized BH besteld.
  • Passen ze niet goed? Dan mag je ze met het bijgeleverde retourlabel terugsturen. Natuurlijk mag je gratis andere maten passen.

Ik vind het een topidee: je kan in alle rust thuis passen en het is nog betaalbaar ook – de meeste BH’s die ik heb zijn minstens dubbel zo duur.

Double Dutch BH’s zijn verkrijgbaar van maat C tot en met H in de omvangmaten 60 t/m 85.

Double Dutch Lingerie

In het doosje met de drie BH’s zit een boekje met daarin info over de stoffen die beschikbaar zijn als je een customized BH wil bestellen.

Double Dutch Lingerie

De keuze in schouderbandjes. Op de website vind een uitgebreide customize tool waarmee je je eigen BH dus kan samenstellen. Je kan kiezen uit allerlei kleuren, prints, bandjes, strikjes en zelfs een BH-zakje waar je bijvoorbeeld geld in kan doen.

Double Dutch Lingerie

In het boekje staat goed uitgelegd hoe je kan checken of de BH de juiste maat heeft. Ik vind dit zelf erg handig, je kan zo goed beoordelen of de goede maat ertussen zit.

Double Dutch Lingerie

Het ziet er zo wat knullig uit, maar ik post toch maar geen foto met mijn borsten in de BH 😉 De BH is van een zachte, gladde stof gemaakt en hij zit heel erg lekker. Het is een gladde BH, dus hij is ideaal voor onder T-shirts en strakke kleding.

Double Dutch Lingerie

De bandjes kan je eraf halen of als halter of kruislings doen. Ik doe het niet zo vaak, maar het is toch handig dat het kan.

Double Dutch Lingerie

Ik vind dit echt een goede oplossing voor iedereen die moeite heeft met het kopen van BH’s. Het is handig, snel, de BH’s zijn mooi van kwaliteit en zitten lekker én het is ook nog eens heel erg betaalbaar. Wat een goed idee!

Je vindt de BH’s op de website van Double Dutch. Double Dutch Lingerie organiseert ook regelmatig events waarbij je de BH’s kan passen, waarbij je ook nog eens een leuke korting krijgt. Op 10 december is er een Xmas Bra Party in Haarlem, waar je goed advies krijgt én 20% korting op je aankopen. Check hier meer info. Ik heb mijn BH gekregen van Double Dutch.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.