Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
13 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • be delicious
  • dkny
  • parfum
Een MissLipgloss artikel

DKNY Be Delicious stash

Jaaa, ik heb hem toch in huis gehaald, de DKNY Be Delicious limited edition! Wieeeh. Ik vertelde jullie er laatst al over, maar had hem toen nog niet. Ik had van deze geur (de ‘oorspronkelijke’) al een mini verpakking en vond hem zo lekker dat ik deze limited nu heb! I love it, de verpakking is zo leuk! Vooral het doosje.

Nu heb ik een cute mini stash van DKNY:

Boven de Art versie, links Delicious Night en rechts Be Delicious Fresh Blossom. De Be Delicious collectie is echt super, en het leuke is dat je de oorspronkelijke geur in elke andere geur (dus Night en FB) terugruikt. Heel goed gedaan dus, en superlekker. Echte zomerluchtjes!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.