Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
6 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geur
  • nieuws
  • parfum
  • Test
Een MissLipgloss artikel

DKNY Be Delicious Fresh Blossom

Nieuw in de DKNY Be Delicious collectie: Fresh Blossom! Na Be Delicious, Red Delicious en Delicious Night is er nu nóg een Be Delicious geur. Na de iets zwaardere Night geur, werd het tijd voor een frisse, zomerse versie.

Fresh Blossom is geïnspireerd door de eerste appelbloesems na de winter in Central Park. De geur is een mix van fruit en bloemen, lekker fris en zoet dus! We ruiken grapefruit, cassis, abrikoos, een hart van lelietje-van-dalen en kroonblaadjes van de roos. Verder zitten er ook nog blonde houtsoorten in… Klinkt lekker zomers! En dat is de geur ook! Hij is superfris  en doet me meteen denken aan de zomer. Je ruikt meteen de grapefruit als je hem opspuit, na een tijdje ruik je ook de houttonen. Vaak zijn zoete, zomerse geurtjes heel licht, maar Fresh Blossom heeft ook iets zwaars in zich. Hij blijft lekker lang hangen en geeft echt een zomerse sfeer.

Absoluut een nieuwe favoriet van mij, normaal ben ik echt dol op donkere, zware geuren, maar ik vind deze ook helemaal super. Als je houdt van lekkere zoete, fruitige geuren, dan is DKNY Be Delicious Fresh Blossom iets voor jou.

De geur ligt nu in de winkel en kost €74 voor 100 ml, €52 voor 50 ml en €35 voor 30 ml. Ik heb zelf de 30 ml, maar wanneer ‘ie op is ben ik bang dat ik snel weer naar de winkel ren…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.