Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Dior
  • diorkiss
  • gekocht
  • swatches
Een MissLipgloss artikel

DiorKiss La Collection

Ik was altijd al fan van de DiorKiss lipglossjes. Ik heb zelf een fullsize in Lime Glacee (klik voor review, klik hier voor combi met Treat lip stain. Meer zien op de site? Google op ‘diorkiss site:misslipgloss.nl’), en ik ben er dol op. De geur, de substantie en de shimmer. Ik heb nog geen andere gloss gezien waarin zoveel shimmer zit als in de DiorKiss glosses. Ze zijn geweldig. Fullsize zijn ze zo’n €20 (8 milliliter).

Op het vliegveld van Heraklion (Kreta) gingen Mascha en ik voordat we terug naar huis gingen nog even dutyfree shoppen. We liepen ons te vergapen aan alle prachtige cosmetica. Vooral de speciale ‘flight’ cosmetica is geweldig, dat wordt alleen op vliegvelden verkocht. Mascha pakte de DiorKiss La Collection uit het schap, de allerlaatste. Ik moest hem hebben, ik vond de glossjes zo ongelooflijk mooi! De kleuren die er in zitten zijn echt mijn kleuren, ik vind ze allemaal perfect. Ook Lime Glacee zit erin, die ik dus al heb! De glossjes zijn allemaal 4 milliliter, de helft van een fullsize. Het setje kostte €40, wat ‘goedkoop’ is: eigenlijk zou hij €50 moesten kosten, verhoudingsgewijs (€20 voor 8 ml, de helft daar van is €10, keer vijf glossjes is €50).

Ze zijn geweldig. Echt geweldig. Elke kleur smaakt en ruikt anders, allemaal heerlijk zoet. De kleuren zijn sheer en prachtig en de glitter is perfect.

Fizzy Lemonade, Peach Smoothie, Mango Soda, Berry Smoothie

Bij swatches hieronder: telkens eerst zonder flits, daarna met. De kleuren komen niet perfect over, in het echt zie je veel meer kleurverschil. Je zal ze nog voorbij zien komen in face of the days 🙂

221 Fizzy Lemonade / Limonade Givrée

Kleur: Nude shimmer
Geur: Superzoete ranja361 Peach Smoothie / Smoothie Peche

Kleur: Roze/perzik shimmer
Geur: Pure perzik

451 Mango Soda

Kleur: Licht oranje met goud shimmer
Geur: Mango

771 Berry Smoothie / Smoothie Mure

Kleur: roze gloss met gouden shimmer
Geur: Bessenranja

Vergeleken met de full size

Mijn favoriet is Mango Soda, qua geur en kleur. Zoals je hierboven kon lezen matcht elke geur met de naam. Echt superleuk, dat ontdekte ik later pas. En de geurtjes zijn ongelooflijk lekker, en ze smaken ook goed! Geen chemisch vies smaakje als je per ongeluk je lipgloss in je mond krijgt. Ik ben echt in love met mijn DiorKiss glossjes 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.