Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • diesel
  • mode
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

Diesel Rockin’ Dots

Rock, metal, studs, stippen en gaten: dé steekwoorden voor de nieuwe spring summer collectie voor 2010 van Diesel. In deze collectie komt de ‘ware aard’ van Diesel naar boven: lekker grof en stoer. We zien in deze collectie veel leer, gehavende jeans, sexy shirtjes met bijvoorbeeld open ruggen, drukke printjes met stippen (de ‘dots’), gaten en scheuren. Maar ook gladde stoffen zoals satijn, en aardetinten.

Waar mijn blik op viel tijdens de perspresentatie:

Schoenen!

Clutches en portemonnees in zachte stoffen

De sexy ripped jeans in veel wassingen

Mooie lingeriesetjes in zachtroze en zwart


Het nieuwe mannenparfum (die heerlijk ruikt!)

Outfitjes


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.