Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
12 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • diesel
  • eau de toilette
  • parfum
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Diesel Fuel For Life Unlimited

Toen ik laatst naar de Diesel Sneak Preview ging, kregen we in onze goodiebag een Diesel parfum. Kijk, van zulke goodiebags houd ik wel! Iedereen had een andere Fuel For Life parfum en ik kreeg de Unlimited Eau de Toilette. Omdat ‘ie echt ongelooflijk lekker is, dit artikel.

Fuel For Life is er in heel veel verschillende soorten, en dit is de nieuwste. Toen ik op internet op zoek ging naar foto’s van deze parfum, kon ik die gewoon helemaal niet vinden! Wat blijkt: dit is de tweede Unlimited versie van Fuel For Life. Volgens Diesel is deze versie wat frisser dan de vorige. The floral/woody/citrus juice features notes of cinnamon, mandarin, freesia, gardenia and praline. Ik kan me helemaal vinden in die beschrijving! Het parfum is echt heel fris, zoetig maar ook een beetje zwaar en ‘houtig’.

Elke keer als ik deze geur op heb krijg ik complimentjes. Het is echt ‘mijn’ geur, sinds ik hem heb, draag ik hem bijna elke dag, terwijl ik een collectie van 70+ parfumflesjes heb.

Ik heb ook de gewone Fuel For Life van Diesel en die is een stuk zwaarder dan de Unlimited versie. Ik kan niet kiezen welke ik lekkerder vind. De gewone is meer voor speciale gelegenheden zoals feestjes en etentjes, Unlimited is meer voor overdag.

Check ook even het supermooie flesje, met mini glittertjes erin!

Diesel Fuel For Life kost €54 voor 50 milliliter.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.