Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
2 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • D&G
  • dolce & gabbana
  • parfum
  • Review
Een MissLipgloss artikel

D&G Rose The One

Dolce & Gabbana Rose The One vind ik een uitermate romantisch parfum. Zoetig, maar niet té, vrij zwaar, maar niet té. Kan voor overdag, maar nog beter voor een etentje, of een date. Gezicht van het parfum is Scarlett Johansson, wat ik persoonlijk jammer vind. Ik weet niet waarom, maar ik heb niet zo veel met haar. Misschien komt het door de film ‘He’s Just Not That Into You’ die ik gezien heb. Haar personage daarin vind ik niet tof.

Ik heb zelf D&G The One, de normale, en mijn mama kreeg van mijn vader deze versie, Rose The One. Ik spoot hem op en dacht “nouja zeg, ze ruiken gewoon het zelfde!”. Tot ik ze naast elkaar op ging doen. The One op mijn linker pols, Rose The One op mijn rechter. En dan merk je wel degelijk een goed verschil. The One is iets meer ‘droog’, houtig, aards, mannelijk. Rose The One is liever, romantischer, zoeter. Ik vind Rose The One zelf lekkerder dan de normale The One versie.

Noten van D&G Rose The One:

Top: mandarijn, roze grapefruit, cassis
Hart: Bulgaarse roos, pioenroos, lychee, madonna lelie
Basis: vanille, amber, musk

Noten van de ‘gewone’ D&G The One:

Top: mandarijn, perzik, bergamot, lychee
Hart: jasmijn, muguet, madonna lelie
Basis: vanille, amber, musk, vetiver, pruim

De dikgedrukte noten zijn hetzelfde in de parfums. De basis is bijna hetzelfde, alleen de hart- en topnoten zijn anders.

Zie ook de commercial van Rose The One:

Rose The One is helaas niet heel goedkoop, maar op online shops kan je parfums altijd goedkoper vinden. Op het moment is Rose The One niet in stock bij FragranceX (mijn favoriete parfumwinkel online), maar de normale The One wel, en die kost daar €37 voor 50 milliliter. Dat is niet duur!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.