Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 juli 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Decade of Glamour

Ik ben van mening dat make-up mooi (het liefst girly) verpakt moet zijn, met hier en daar wat roze. Er moet
duidelijk moeite gedaan zijn om de make-up net even die aparte, mooie en luxe look te geven. Daarnaast moeten de producten natuurlijk mooi en goed zijn én niet te duur.

Ik liep vandaag tegen mijn droom op make-up gebied aan: de Too Faced Decade of Glamour. Het is een mini-inloop kast met héél erg veel Too Faced producten. De inhoud: zes oogschaduws, Beauty Balm in Girly Grapefruit, een limited edition Bronzing Powder, twee Gossip Glosses, twee lipsticks, Bauble Gloss, Glamour Gloss, Ooh La Rouge Blush, Juicy Jewel Doublesided Gloss Stick, Sun Bunny Bronzer Duo, Lip Injection en mini Lava Gloss Eyeliner. Dat zijn negentien producten! Het zijn allemaal eerder uitgebrachte (en vooral goed verkochte) items, de jaartallen staan er ook bij! De waarde van de Decade of Glamour is $149 (€93) maar wordt verkocht voor $40 (€25!!!). ‘Helaas’ ga ik niet naar New York maar naar Londen en zijn de prijzen daar natuurlijk in ponden (lees: stukken duurder)… Wie weet in de Sephora in Utrecht. Ik wil hem!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.