Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
1 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • inspiratie
  • smokey eyes
  • trend
  • versace
Een MissLipgloss artikel

De perfecte smokey eyes

Toen ik op Style.com de beautytrends van komend najaar aan het bekijken was, kwam ik bij Versace deze foto tegen. Dit najaar zijn smokey eyes alweer – of eigenlijk nog steeds – superhip. Smokey eyes kunnen gewoon altijd, in elk seizoen. En ik vond deze make-up zo ontzettend mooi! Echt perfect gedaan. Ik heb normaal gesproken altijd wel iets aan te merken op make-up bij modellen, maar dit is perfect.

Check vooral even die ‘hint of tint’ in de binnenste ooghoeken! Da’s echt leuk. Hier hebben ze blauw gebruikt, maar je kan natuurlijk gewoon alle kleuren gebruiken die je leuk vindt. Heel erg mooi, daar had ik eigenlijk zelf nog nooit aan gedacht. Leuk gevalletje van inspiratie, dus!

Enne, check even die prachtige flawless make-up… Mooie nude lipjes en een heel klein beetje bronzer. Deze look ga ik opslaan op mijn computer, binnenkort een keer ‘namaken’!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.