28 januari 2017 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

De 10 tofste reizen die ik maakte voor MissLipgloss

Niet te doen moeilijk dit. Voor Miss Lipgloss heb ik fantastische reizen mogen maken, tientallen, en nu moet ik kiezen welke tien ik het meest waanzinnig vond? Jemig. Nou ja, ik heb me er aan gewaagd en dat was echt super moeilijk maar het is me gelukt hoor. Soort van.

 

1 Tokio met Red Bull

Mijn allereerste persreis was meteen een bizar gave: ik mocht met Red Bull naar Tokio. In Tokio vond de Red Bull BC One plaats en ik mocht als een van de media mee om er verslag van te doen. Ik vond het mega spannend, ik wist niet wat ik moest verwachten maar mijn algehele herinnering is dat ik het zó leuk vond! De PR dame Eva was ontzettend aardig, met de andere journalisten klikte het ook goed en ik had een fantastische tijd.

Van deze trip heb ik meteen veel geleerd

2 Dubai met Lancaster

Begin 2014 mocht ik voor het eerst mee op Lancaster zonreis: de reis waarbij de nieuwe zonverzorging voor de zomer wordt gelanceerd. Dit jaar werd de zon opgezocht in Dubai! Een plek die ik persoonlijk niet zo snel zou kiezen, dus extra leuk om op deze manier te bezoeken. Ik vond Dubai echt fascinerend, wat een groot circus, een mega Disneyland voor volwassenen, plastic fantastic. Alles kan in Dubai. Wat heb ik genoten van deze trip, we werden enorm in de watten gelegd door Lancaster en dat was waanzinnig.

Je kan mijn plogs hier lezen:

Plog 1

Plog 2

Plog 3

 

3 New York met MAC Cosmetics en Moroccanoil

Nog maar even geleden mocht ik voor werk naar New York! Ik ben gek op deze stad en kom er al jaren heel erg graag. Elke keer ging ik er op vakantie, dit jaar werd ik door MAC Cosmetics en Moroccanoil uitgenodigd om naar New York Fashion Week te gaan om backstage bij de shows te kijken.

Ik vond dit zo’n unieke en bijzondere ervaring! Te gek om te zien hoe het er backstage bij de grote shows aan toe gaat, om te zien wat de trends worden voor komend jaar en om natuurlijk te mogen genieten van de stad.

4 Aruba met Aruba

Door ATA, het toeristenbureau van Aruba, werd ik uitgenodigd om een week lang het eiland te verkennen. Samen met Willem ging ik die kant op. Door gids Jasmin werden we het hele eiland over gereden en we hebben zoveel mooie dingen gezien en leuke dingen gedaan! Een jaar later mocht ik weer naar het eiland voor een andere perstrip, maar die eerste keer as echt waanzinnig leuk.

Lees hier de plogs van Aruba:

Plog 1

Plog 2

Plog 3

Plog 4

Plog 5

Plog 6

 

5 Vietnam met Plan Nederland

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met uitleggen hoe waanzinnig de trip naar Vietnam met Plan Nederland was. Ik ging met deze reis mee om geld in te zamelen voor meisjes daar, in totaal haalde ik bijna €9.000 op. In Vietnam legden we bijna 400 kilometer af op de fiets om projecten te bezoeken waar we geld voor inzamelden. Het was een onvergetelijke reis. Het land, de mensen, de armoede, het fietsen, de groep, mijn persoonlijke overwinningen… Ik had dit voor geen goud willen missen. Het heeft diepe indruk op me gemaakt en ik zou dolgraag nog eens naar Vietnam gaan, wat een prachtig land.

Lees hier mijn verslagen:

Update tijdens de trip

Verslag achteraf deel 1

Verslag achteraf deel 2

6 IJsland

IJsland stond al jaren hoog bovenaan mijn ‘nog te bezoeken lijstje’ en toen ik werd uitgenodigd door WOWair om die kant op te gaan hoefde ik geen moment na te denken. Dit land heeft me zó verrast! Het is zo weids, met woeste natuur, veel verschillende soorten landschappen, en de stad Reykjavik vond ik ook zó leuk en gezellig. Het was echt een geweldige trip, wat is IJsland móói.

Plog 1

Plog 2

Plog 3

Plog 4 

Plog 5

7 Bretagne met Bretagne

Door de jaren heen ben ik op meerdere persreizen naar Frankrijk geweest, deze naar Bretagne staat met het beste bij. Ik vond dat gebied zó mooi! Sowieso houd ik erg van de kust. Het was een combinatie van de leuke dingen die we deden, de mooie plekken die we zagen en het leuke groepje waar we mee waren dat ik nog vaak aan deze reis terugdenk. Ik wil nog een keer naar Bretagne!

Plog dag 3

Plog dag 4

8 Naar Parijs met Dove

In 2012 ging ik met Dove naar Parijs voor de lancering van de nieuwe Purely Pampering douchegels. De ‘neus’ achter de nieuwe geuren is Ann Gottlieb, een heel beroemde parfumeur die ook voor merken als Dior werkt. Ze gaf een workshop en we mochten zelf een geur maken! Ik vond dat zó ontzettend leuk en heb enorm genoten van deze dagen. Ik zou dit zo nog een keer willen doen!

Check hier mijn verslag.

9 Chicago met BlogHer

In 2013 ging ik naar Chicago! Ik werd uitgenodigd door Kirsten, die destijds bij Sanoma werkte, om samen naar de BlogHer Conference te gaan. Een enorm groot congres over bloggen, voor vrouwen. Drie dagen lang bezochten we allemaal verschillende lezingen en workshops en bezochten we natuurlijk het waanzinnig leuke Chicago. Wat was dit tof, zeg! Ik heb superveel geleerd bij BlogHer en vond Chicago ook meteen heel erg leuk.

Lees hier mijn verslag.

10 Londen met Rimmel

Ook een van mijn eerste perstrips was deze trip met Rimmel naar Londen. In Londen werd in 2011 een nieuwe lijn lipsticks met Kate Moss gelanceerd, en daar mocht ik naartoe! We gingen met een grote groep Nederlandse pers, bij de lancering waren meer dan 600 journalisten aanwezig. Het was enorm en het was zo leuk! Ik vond het allemaal reuze indrukwekkend, ik was nog nooit bij zoiets geweest dus ik liet alles over me heen komen en ik genoot er volop van.

Lees mijn verslag hier.

 

 

Het was echt lastig om deze lijst samen te stellen, ik twijfel nu ook nog of de volgorde wel klopt. Ik laat het maar zo: de eerste ingeving is toch meestal de juiste? Dit zijn de tien reizen die me het meest zijn bijgebleven, die de meeste indruk hebben gemaakt en waar ik nog regelmatig aan terug denk. Wat een ongelooflijke eer dat ik dit allemaal (en nog veel meer!) heb mogen doen, het was allemaal zo tof.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.