28 januari 2017 door Cynthia Schultz 34 reacties
Een MissLipgloss artikel

De 10 tofste reizen die ik maakte voor MissLipgloss

Niet te doen moeilijk dit. Voor Miss Lipgloss heb ik fantastische reizen mogen maken, tientallen, en nu moet ik kiezen welke tien ik het meest waanzinnig vond? Jemig. Nou ja, ik heb me er aan gewaagd en dat was echt super moeilijk maar het is me gelukt hoor. Soort van.

 

1 Tokio met Red Bull

Mijn allereerste persreis was meteen een bizar gave: ik mocht met Red Bull naar Tokio. In Tokio vond de Red Bull BC One plaats en ik mocht als een van de media mee om er verslag van te doen. Ik vond het mega spannend, ik wist niet wat ik moest verwachten maar mijn algehele herinnering is dat ik het zó leuk vond! De PR dame Eva was ontzettend aardig, met de andere journalisten klikte het ook goed en ik had een fantastische tijd.

Van deze trip heb ik meteen veel geleerd

2 Dubai met Lancaster

Begin 2014 mocht ik voor het eerst mee op Lancaster zonreis: de reis waarbij de nieuwe zonverzorging voor de zomer wordt gelanceerd. Dit jaar werd de zon opgezocht in Dubai! Een plek die ik persoonlijk niet zo snel zou kiezen, dus extra leuk om op deze manier te bezoeken. Ik vond Dubai echt fascinerend, wat een groot circus, een mega Disneyland voor volwassenen, plastic fantastic. Alles kan in Dubai. Wat heb ik genoten van deze trip, we werden enorm in de watten gelegd door Lancaster en dat was waanzinnig.

Je kan mijn plogs hier lezen:

Plog 1

Plog 2

Plog 3

 

3 New York met MAC Cosmetics en Moroccanoil

Nog maar even geleden mocht ik voor werk naar New York! Ik ben gek op deze stad en kom er al jaren heel erg graag. Elke keer ging ik er op vakantie, dit jaar werd ik door MAC Cosmetics en Moroccanoil uitgenodigd om naar New York Fashion Week te gaan om backstage bij de shows te kijken.

Ik vond dit zo’n unieke en bijzondere ervaring! Te gek om te zien hoe het er backstage bij de grote shows aan toe gaat, om te zien wat de trends worden voor komend jaar en om natuurlijk te mogen genieten van de stad.

4 Aruba met Aruba

Door ATA, het toeristenbureau van Aruba, werd ik uitgenodigd om een week lang het eiland te verkennen. Samen met Willem ging ik die kant op. Door gids Jasmin werden we het hele eiland over gereden en we hebben zoveel mooie dingen gezien en leuke dingen gedaan! Een jaar later mocht ik weer naar het eiland voor een andere perstrip, maar die eerste keer as echt waanzinnig leuk.

Lees hier de plogs van Aruba:

Plog 1

Plog 2

Plog 3

Plog 4

Plog 5

Plog 6

 

5 Vietnam met Plan Nederland

Ik weet niet eens waar ik moet beginnen met uitleggen hoe waanzinnig de trip naar Vietnam met Plan Nederland was. Ik ging met deze reis mee om geld in te zamelen voor meisjes daar, in totaal haalde ik bijna €9.000 op. In Vietnam legden we bijna 400 kilometer af op de fiets om projecten te bezoeken waar we geld voor inzamelden. Het was een onvergetelijke reis. Het land, de mensen, de armoede, het fietsen, de groep, mijn persoonlijke overwinningen… Ik had dit voor geen goud willen missen. Het heeft diepe indruk op me gemaakt en ik zou dolgraag nog eens naar Vietnam gaan, wat een prachtig land.

Lees hier mijn verslagen:

Update tijdens de trip

Verslag achteraf deel 1

Verslag achteraf deel 2

6 IJsland

IJsland stond al jaren hoog bovenaan mijn ‘nog te bezoeken lijstje’ en toen ik werd uitgenodigd door WOWair om die kant op te gaan hoefde ik geen moment na te denken. Dit land heeft me zó verrast! Het is zo weids, met woeste natuur, veel verschillende soorten landschappen, en de stad Reykjavik vond ik ook zó leuk en gezellig. Het was echt een geweldige trip, wat is IJsland móói.

Plog 1

Plog 2

Plog 3

Plog 4 

Plog 5

7 Bretagne met Bretagne

Door de jaren heen ben ik op meerdere persreizen naar Frankrijk geweest, deze naar Bretagne staat met het beste bij. Ik vond dat gebied zó mooi! Sowieso houd ik erg van de kust. Het was een combinatie van de leuke dingen die we deden, de mooie plekken die we zagen en het leuke groepje waar we mee waren dat ik nog vaak aan deze reis terugdenk. Ik wil nog een keer naar Bretagne!

Plog dag 3

Plog dag 4

8 Naar Parijs met Dove

In 2012 ging ik met Dove naar Parijs voor de lancering van de nieuwe Purely Pampering douchegels. De ‘neus’ achter de nieuwe geuren is Ann Gottlieb, een heel beroemde parfumeur die ook voor merken als Dior werkt. Ze gaf een workshop en we mochten zelf een geur maken! Ik vond dat zó ontzettend leuk en heb enorm genoten van deze dagen. Ik zou dit zo nog een keer willen doen!

Check hier mijn verslag.

9 Chicago met BlogHer

In 2013 ging ik naar Chicago! Ik werd uitgenodigd door Kirsten, die destijds bij Sanoma werkte, om samen naar de BlogHer Conference te gaan. Een enorm groot congres over bloggen, voor vrouwen. Drie dagen lang bezochten we allemaal verschillende lezingen en workshops en bezochten we natuurlijk het waanzinnig leuke Chicago. Wat was dit tof, zeg! Ik heb superveel geleerd bij BlogHer en vond Chicago ook meteen heel erg leuk.

Lees hier mijn verslag.

10 Londen met Rimmel

Ook een van mijn eerste perstrips was deze trip met Rimmel naar Londen. In Londen werd in 2011 een nieuwe lijn lipsticks met Kate Moss gelanceerd, en daar mocht ik naartoe! We gingen met een grote groep Nederlandse pers, bij de lancering waren meer dan 600 journalisten aanwezig. Het was enorm en het was zo leuk! Ik vond het allemaal reuze indrukwekkend, ik was nog nooit bij zoiets geweest dus ik liet alles over me heen komen en ik genoot er volop van.

Lees mijn verslag hier.

 

 

Het was echt lastig om deze lijst samen te stellen, ik twijfel nu ook nog of de volgorde wel klopt. Ik laat het maar zo: de eerste ingeving is toch meestal de juiste? Dit zijn de tien reizen die me het meest zijn bijgebleven, die de meeste indruk hebben gemaakt en waar ik nog regelmatig aan terug denk. Wat een ongelooflijke eer dat ik dit allemaal (en nog veel meer!) heb mogen doen, het was allemaal zo tof.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

34 reacties
 1. Benthe

  Jeetje, ik volg MissLipgloss al sinds Tokio. How time has flown by!

 2. Lenneke

  Wat een gave reizen heb je gemaakt! Eigenlijk allemaal landen en plaatsen die ik ook ooit wel eens wil bezoeken. Volgens mij ben je nog wel een stukje tekst vergeten bij Tokio (het eindigt heel abrupt) en bij IJsland is je vijfde plog niet klikbaar. Vind je het niet heel bijzonder om nu al deze overzichten te maken en alles zo op een rij terug te zien? Lijkt me echt magisch!

 3. Lien

  Wauw zeg. Prachtig allemaal. Dat zijn hele mooie herinneringen die je hebt! Hopelijk kan je dit in de toekomst nog meer doen!

 4. Jessica J.

  Wat geweldig dat je deze kansen gekregen hebt! Je hebt er natuurlijk allemaal keihard voor gewerkt. Wauw! IJsland staat erg hoog op m’n lijstje. Wat vet dat je als eerste persreis al meteen zoiets ‘exotisch’ mocht doen!

 5. Annika

  Wat een prachtige lijst. Je hebt echt een droombaan! Er liggen vast nog meer mooie reizen op je pad.

 6. Mariska

  Echt superleuk dat je deze reizen hebt mogen maken voor je blog 🙂 kan me voorstellen dat je daar ook wel trots op bent!

 7. Linda

  Wauw prachtige reizen heb je mogen maken. Wat heel grappig is, door jouw verslagen over IJsland ben ik op vakantie naar IJsland geweest! Het stond al een paar jaar op onze wishlist en toen ik bij jou ‘WOWair’ zag zijn we gaan kijken. Anders waren we er misschien nog niet geweest.. dus bedankt haha!

 8. Ise

  Wat een gave bestemmingen! Heel tof dat je dit hebt mogen doen 🙂

 9. Tania

  Wauw wat een leuke reizen heb je allemaal mogen maken!

 10. Jessica

  Wat een mooie reizen heb je mogen maken! Leuk dat je naar Aruba was met Willem, mooi om samen te doen.

 11. Marije

  Zó tof dat je al die mooie reizen hebt mogen maken voor je blog! Wat heb je toch mooie dingen gezien al 🙂

 12. anna

  Oh wow, wat heb je ongelooflijk veel mooie reizen mogen maken. Super leuk zo’n overzicht!

 13. Anna Gerrie

  wauw, wat een mooie reizen! IJsland lijkt mij ook echt een prachtig land om nog eens heen te gaan.

 14. rachel

  je hebt een hele mooie reislijst mop 😀 en ben blij dat je ons daar altijd in mee genomen hebt zodat we er ook even van konden genieten 😀

 15. Britt

  Wat een prachtige gebieden en landen zeg, wauw, geweldig! Van deze 10 plekken heb ik zelf Bretagne, Londen en Parijs al gezien, maar ik zou nog zo graag zoals jij naar Vietnam en IJsland willen!

 16. Margot

  Wat een gave reizen allemaal! Mooi dat je dat hebt mogen doen en leuk dat we een beetje mee konden genieten!

 17. Mariëlle

  Dat het er überhaupt al tien zijn en dan ook nog zulke gave locaties, super tof!

 18. Kayla

  Mooie reizen heb je gemaakt! Ik wil zo graag nog een keer naar Dubai!

 19. Marieke

  Wow, wat ontzettend tof zeg! Dat is toch een droom die uitkomt 🙂 Wat een mooi, gevarieërd lijstje ook. IJsland wil ik ook graag een keer bezoeken en New York staat ook hoog op mijn lijstje.

 20. Irina

  Zo ontzettend tof dat je dit allemaal hebt mogen doen voor je blog!

 21. Iris

  Wat een mooie reizen! Maar ehm, het stukje bij Tokio eindigt zo abrupt?

 22. Malou | Blonde Blossom

  Dit is zo leuk om te lezen! Wat een geweldige, diverse trips heb je gemaakt. De foto’s van alle trips zijn ook zo mooi, IJsland wil ik zelf ook ontzettend graag bezoeken. Wat leuk ook dat je er op sommige foto’s nog zo veel jonger uitziet! Malou x

 23. Liset – Beautydagboek

  Ik was het meest onder de indruk van Ijsland, wat is dat een mooi land! Daardoor wil ik er echt een keertje naartoe. De natuur vind ik zo ontzettend mooi, vooral dat blauw water. Geweldig! Je hebt prachtige reizen mogen maken!

 24. Eline

  Wat heb je een prachtige reizen mogen maken zeg! Ik zou IJsland nog heel graag willen bezoeken, zeker als ik deze foto’s van jou weer terug zie. Het lijkt me er echt prachtig. Hopelijk mag je nog vele mooie reizen gaan maken!

 25. Anne-Marie

  Wat een fantastische reizen. Mooi dat je hiervoor de kans hebt gehad in je carriere. Kan me voorstellen dat kiezen niet makkelijk was. Ik zou het overigens ook wel leuk vinden om een artikel te lezen over de mindere kanten van het werk. De stomste samenwerking, waardeloze product etc.

 26. Femke

  Wauw, wauw en nog eens wauw. Wat heb jij toch ontzettend mooie reizen mogen maken.. en naast deze nog veel meer. Ik geniet altijd heel erg van dei verslagen en hoop dat je in de toekomst ook hele mooie reizen mag gaan maken voor Cynthia.nl. Dit zijn toch wel de kersen op de taart :-)!

 27. Jonna@burgertrutjesNL

  IJsland staat ook nog op onze wishlist. Dubai ga ik over een paar weken naar toe. Zo veel zin in!

 28. Dionne

  Wauw! Wat zijn het toch stuk voor stuk mooie reizen! Gaaf!

 29. Romy

  Wauw, wat een toffe reizen allemaal! Echt zo gaaf! Vooral Aruba lijkt me een droombestemming 🙂

 30. Susan

  Wat een geweldige reizen heb je mogen maken! Gaaf hoor.

 31. marije

  Mooie juweeltjes hoor! Ijsland lijkt mij zo gaaf om eens te doen.