22 januari 2017 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

De 10 meest gelezen blogposts op MissLipgloss.nl

Het is tijd om terug te blikken op tien jaar Miss Lipgloss. Sentiment! Als eerst het meest voor de hand liggende: de tien best gelezen blogposts van de afgelopen tien jaar. Of nou ja, zeven jaar, want mijn Google Analytics heeft alles pas bijgehouden sinds 2010. 

Ik heb natuurlijk al deze blogposts zelf weer even bezocht en bij sommigen krijg ik bijna een soort jeugdsentiment! Wat is het bloggen veranderd door de jaren heen, dat zie je wel aan de artikelen en de foto’s.

Goed, ik presenteer u: de tien best gelezen artikelen door de jaren heen op MissLipgloss.nl. Als je op de titel klikt, ga je naar het desbetreffende artikel.

1 Mijn favoriete BB Creams

Wat zijn er in al die jaren toch veel trends voorbij gekomen. De een waait na een seizoen weer over, de andere blijft echt hangen. Zo is dat zeker gegaan met de BB creams, want die worden nog steeds veel gemaakt en gebruikt. Ik gebruik zelf ook nog regelmatig een BB cream! In deze blogpost schrijf ik over mijn favoriete BB creams. Inmiddels zijn dat alweer anderen, maar dit artikel is van 2013. Ik leg ook uit hoe je een goede BB cream herkent.

2 Getest: oplossingen tegen schurende benen deel 1

Deze is heel recent, van eind afgelopen zomer. Deel 2 heb ik niet meer geschreven omdat het al snel niet meer rokjesweer was, maar deel 2 komt zeker op Cynthia.nl voor komende zomer. Ik testte een aantal oplossingen tegen het schurende-benen-probleem. Wat kwamen daar veel reacties op, ook op social media. Heel erg leuk, dit blijkt dus nog best een taboe te zijn. Tijd om die te doorbreken! Ik draag het Spanx broekje trouwens nog heel regelmatig.

3 Gelnagellak na twee maanden: wat vind ik er van? + tips

Nog zo’n enorme trend die toch aardig overgewaaid is: gelnagels voor thuis. Ik deed het elke twee weken en wat was het mooi! Het is nog steeds mooi, maar thuis doe ik het niet meer echt. Wel ga ik af en toe naar een salon voor OPI GelColor, omdat het zo lekker lang mooi blijft zitten. Nu ik deze blogpost lees, wil ik het eigenlijk wel weer gebruiken…

4 Review: essence gelnails at home

Natuurlijk kwam essence ook met een set om thuis met gelnagellak aan de slag te gaan! Ik reviewde hem.

5 Je haar blonderen: voors en tegens

In 2011 had ik blond haar en ik schreef veel over mijn kapsel. Zo ook dit artikel, over de voor- en nadelen van geblondeerd haar. Als ik terugkijk, waren er een heleboel nadelen en maar één voordeel, namelijk dat het mooi was. Ik zou dolgraag weer blond haar hebben, maar een bosje stro zie ik niet zitten dus ik ga er waarschijnlijk nooit meer naar terug. Wel leuk om dit weer te lezen!

6 Cosmetica in het vliegtuig: wat wel en wat niet?

Een artikel ramvol slechte foto’s, maar wel met leuke informatie: wat mag qua cosmetica mee in het vliegtuig?

7 Recept: Jamie Oliver Turkse Pizza

Een recept! Dat werd tijd, want ik heb zoveel recepten gedeeld. Terecht dat dit recept in de top tien staat, want het is nog steeds een favoriet: de Jamie Oliver turkse pizza’s. Zo lekker en zo makkelijk! Ik krijg er nog vaak vragen over.

8 Stap voor stap: eyeliner met wing zetten

In deze blogpost laat ik stap voor stap zien hoe je een eyeliner met wing kan zetten. Nog steeds handig, want ik doe het altijd nog op deze manier. Het werkt supergoed.

9 Garnier BB Cream: een nieuwe versie

Garnier was de eerste met een BB Cream in Nederland en ze kwamen al snel met een nieuwe variant. Slim, want volgens mij ging die eerste versie echt als een razende de toonbank over. Deze nieuwe soort vond ik heel erg fijn in gebruik en dat lees je in de review.

10 Je haar minder vaak wassen

Hier krijg ik nog zo vaak vragen over: hoe zorg je ervoor dat je haar minder snel vet wordt zodat je het niet zo vaak hoeft te wassen. In deze blogpost leg ik dat eens even haarfijn (…) uit! Ik was mijn haar ongeveer een keer per week en ik geef je daar een heleboel tips voor en uitleg over.

 

Leuk én heftig tegelijk om deze blogposts eens terug te lezen: het is een trip down memory lane. En confronterend: ik ga echt wat anders doen. Gelukkig kan ik nog steeds over beauty schrijven, ik vind het nog steeds zo leuk!

Laat me weten als je nog een specifieke terugblik op de afgelopen tien jaar wilt zien.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.