Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
3 juli 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • lipgloss
  • Test
Een MissLipgloss artikel

DA Conditioning lipgloss

DA Conditioning lipgloss
Kleur ?? staat er niet op (bleekroze, zie plaatje)
Prijs: €1,99

Miss Lipgloss staat voor het schap…
Waarom DA lipgloss?: De verpakking viel me op! Vaak zie je deze verpakkingen bij duurdere merken en vond het wel leuk om het een keer bij een drogist huismerk te zien. De testers zagen er trouwens heel ranzig uit, te ver ‘omhoog gedraaid’ waardoor de hele huls onder de lipgloss zat. Toch besloot ik hem mee te nemen omdat ik zelf tubes en potjes van m’n lipgloss meteen na het gebruiken schoonmaak.

Verpakking
Soort verpakking: Een heel leuk en chique uitziend hulsje. Je moet aan de huls draaien om de gloss omhoog te duwen. (+++)
Kleur: Zwart en transparant (+)
Inhoud: ?? staat er niet op
Het is een beetje irritant dat de verpakking niet compleet is. De inhoud staat er niet op en wat de naam of code van de kleur is ook niet!

Cijfer verpakking (8/10)

Let’s test it!
Geur
: Geen geur. (7/10)
Smaak: Smaakloos. Vind ik toch altijd het fijnst bij lipgloss. (10/10)
Plakkerigheid: Ja, hij is wel wat plakkerig, maar ik vind dat altijd wel fijn bij lipglossjes. Niet als ze zo plakkerig als stroop zijn, natuurlijk. Maar als een lipgloss dik en plakkerig is, weet je gewoon dat ‘ie lang blijft zitten. (8/10)
Glans: Hele mooie glans met een hééél subtiel glittertje. (9/10)
Longlasting
: Ja, ja, ja! Hij blijft echt súperlang zitten. (10/10)
Kleur: De eerste paar minuten is het bleekroze (heel erg mooi trouwens, ik hou echt van nude glossjes). Na een tijdje gaat de kleur in de lijntjes van je lippen zitten. Het valt niet zo op, en als je één keer je lippen op elkaar doet is het weg. (8/10)

Cijfer: 8,6


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.