6 juni 2008 door Cynthia Schultz 68 reacties
 • basis
 • concealer
 • foundation
Een MissLipgloss artikel

Creëer een goede basis!

In alle gevallen is een goede basis het belangrijkste van je make-up. Je ogen kunnen nog zo mooi opgemaakt zijn en je lippen kunnen nog zulke mooie lipgloss hebben, als je een rode huid met oneffenheden hebt, oogt het onrustig. En áls je dan een mooie effen basis hebt, wil je natuurlijk ook dat ‘ie lang blijft zitten en er niet afstroomt wanneer je een béétje zweet.

Ik laat je zien hoe je dat doet!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

68 reacties
 1. Anne

  Ik dacht; JAAA :hihi: alleen blijkt dat het filmpje niet meer bestaat 😥

 2. astrid

  oh zou ik ook eens een keer moeten gebruiken!
  naar een uurtje is het er al af

  X

 3. make-up-girls

  hoi meiden ik wouw segen dat jeh heel leuke vind dat ik julie ken ben wel nieuw maar jah

 4. Suus

  Jeetje zeg jij hebt zonder make-up al een prachtige huid!!

  Mijn huidis heel lastig, als ik foundation opdoe krijg ik allemaal droge velletjes 🙁 Maar als ik iets voor een droge huid gebruik dan glimt het later alle kanten op!

  • Anne

   Daar heb ik ook last van!
   Wat je kan doen is goed scrubben, dat helpt meestal wel 😉

 5. Sheryl

  hej,

  Van welk merk is die concealer eigenlijk, want die dekt erg goed en toen je er minerale foundation overheen deed kwamen er geen donkere plekken op je gezicht (van dat de poeder op de concealer blijft plakken omdat de concealer te dik is).

 6. pascalle

  jammer dat het filmpje niet meer te zien is! :O (bij mij toch niet) kan ik dit wel ergens anders bekijken? (youtube bv.) want ik heb zelf het idee dat mijn make-up er maar een half uurtje op blijft zitten en dan weer weg is 😳 HELP! (ik gebruik ook everyday minerals trouwens)

 7. Nikkie

  Haaay:D Hoe kom je aan de moisturizer?
  Love it 😛
  xx

 8. Larissa

  Omg ik dacht van : mijn reddende engel
  dan blijkt dat het filmpje niet meer bestaat of zoiets :/

 9. Julia

  Oh, handig! ik heb altijd zo’n masker… daarom gebruik ik nooit en dat is ook weer zo lelijk 😉

 10. donna

  heel leuk filpje, goed laten zien alles enzo, maar waar is bv make-up pimer voor? En die kwasten enzo, hoe je daar aan komt en waarvoor ze zijn? Wil je even al de dingen die je hebt gebruikt vertellen waarze voor dienen? Wle handig 😀
  En nog een vraagje… Raken idd de porien met zoveel lagen niet verstopt?

  xxxx

 11. Illilise

  Heey,

  Wow, jij bent echt vet knap! I love yah Hair! Short Hairs Rule The World! :love:

 12. ilovemakeup

  filmpje was geweldig en instructief 🙂 dank je wel

 13. ilovemakeup

  hallo allemaal 🙂 ik ben nieuw lid en sorry mijn nederlandse taal is niet so goed.maar ik begrijp alles wat ik lees.
  ik heb een vraagje over i.d.bare minerals en k will ook proberen en later kopen.waar kan ik kopen of bestellen in nederland?weten jullie prijsen over minerale foundations en all-over poeders?ik heb last van puistjes 🙁 misschien minerale poeders is beter voor mij.
  en ja 😀 nog een keer sorry for mijn taal hoor.ik hoop dat jullie begrijpt mij.

 14. brien

  Dat eerste liedje hoe heet dat?

 15. chantal

  je hebt egt een mooie huid =O goed filmpje, maar als ik zoveel makeup op mn huid doe raken mn porien zwaar verstopt =P

 16. Dnieze

  Beste Cynthia,
  wat een tegekke site zeg! :blush:
  Alleen heb ik natuurlijk ook een vraag:
  Je doet heel veel spulletjes over elkaar heen (foundation,poeder etc.) is dat dan niet heel erg te zien? dat je geplamuurt lijkt zegmaar?

  Ga zo door :love: love xoxo

 17. Alicia

  Heel handig filmpje 😀

 18. Chris

  Super leuk filmpje en erg handige tips :love:
  Ik zag trouwens op youtube dat iemand vroeg of je het filmpje in engels wou doen, maar jij wou dat niet omdat je deze filmpjes maakt voor deze site. Maar misschien is het een idee om het bij de beschrijving (dat blok rechts naast het filmpje op youtube) in het engels te schrijven wat je in het filmpje Nederlands hebt. En dan aan het begin van het filmpje gewoon schrijft dat je aan de rechterkant kunt kijken voor de engelse uitleg en dat de rest van het filmpje Nederlands is.

  Haha hele tekst, en nog slecht uitgelegd ook. :blush: Maar misschien kun je het zo doen!

 19. eevz

  woow wat ben jij knap zeg! 🙂

 20. Jsmn

  God blessed you a perfect skin, I’m so jealous :O

  Volgens mij droomt elk meisje hier om jou egale gezicht te hebben :p

 21. Evelien1990

  Als ik ‘zoveel’ make-up op doe (bijvoorbeeld: dagcreme, concealer, poeder etc.) Dan gaat mijn huid altijd heel erg ‘zweten’ klinkt een beetje goor, maar dan gaat het glimmen en tjah het wordt gewoon nat. Enig idee hoe je dat kan voorkomen? In de zomer mijd ik meestal gezichtsmake-up (op mascara na) omdat het anders zo raar lijkt.

 22. Kimberley

  Ja idd waar heb je die 2 grote kwasten vandaan? Ik heb alleen een baby kabuki en een reisset kwasten maar voor als ik thuis ben zijn zulke grote kwasten natuurlijk veel handiger want dan ben je sneller klaar :p

 23. Jiss

  heel handig! ben jaloers op je kwasten!

 24. Miss Lipgloss

  @ Julia; de makeup die ik gebruik is van Everyday Minerals, en daarvan ka nje proefsetjes bestellen. Dat heb ik gedaan (gewoon gegokt op wat kleuren) en daarvan heb ik één fullsize gekocht (de kleur die perfect bij mij huid paste). Je zou dus in winkels kunnen vragen naar proefjes van foundations, maar van goedkopere merken hebben ze die vaak niet. Als je naar de Douglas gaat wel. 🙂

 25. Lilian

  Leuk site en leuk filmpje. Erg fijn zo’n basis in het weekend, maar door de week red ik dat echt niet, sinds ik minerale make-up heb ben ik sowieso al 10 minuten langer bezig

 26. Rebekka

  Heeee

  Ik vind dit sooo een leuke site
  ik kom hier elke dag op kijken!
  Echt suuuppeerrr Misslipgoss
  I love your site
  hopelyk slaag je! :hihi:
  en de prijzen winnen
  vind ik ook super ik heb
  meegedaan aan de laatste
  uuhm de higghlitger
  ik hooop sooo dat ik win
  want ik heb een paar
  dagen geleden mijn
  highlighter laten vallen o_0

  xxx :blush:

 27. Julia

  Ik heb een vraagje.
  Ik heb meestal het probleem dat als ik poeders of foundation koop, dat de kleur niet helemaal past bij mijn huidskleur.
  Maar als ik het dan een beetje test op mn kaaklijn bijv. dan denk ik dat het wel goed is, maar als ik dan buiten kom dan is het ineens weer een andere kleur en dan heb ik echt zo’n masker effect.
  heb jij misschien nog tips?
  want bij jou lijkt het allemaal mooi passend haha:P

 28. W_ndy

  eerst maar is opzoek naar een make-up primer.
  die heb ik nog niet eens, 😳

 29. Lieselotte

  die wolkjes zijn superschattig :blush:
  en je lay-out is prachtig
  complimenten voor de maker!
  xox-

 30. imane0205

  Ooh jou huid is echt supér ! 😀

 31. Hannah

  Heey, Leuk filmpje! 8)
  Alleen ik gebruik ook zo’n beetje hetzelfde, alleen bij mij blijft het dus níet goed zitten.. o_0
  Snap het ook niet!
  Gebruik een primer van de hema.. en everyday minerals als foundation en de silk dust als poeder..
  Hoop dat je even kunt reageren 😉

  xx
  Hannah «3

 32. Kimberley

  Ja zo doe ik het ook altijd ik gebruik alleen alles van EDM dus ook concealer en bronzer 🙂

 33. Lilly

  hOoii MissLipgloss wat een gaafe site en je filmpje is ook heel leuk ik was wel eens op je site geweest maar daarna weer een tijd niet en via mascha haar site kwam ik weer op jou site je hebt hem veranders echt gaaf 😀

  xxx Lilly

 34. Anniek

  Mag ik vragen welke nagellak je op hebt?
  Zoiets zoek ik al heel lang 😉
  Goed filmpje trouwens :love:

 35. Nfunny

  handig! alleen heb ik de producten er niet voor :/

 36. Sandra

  Wat is make-up primer en waar kan je het kopen?

 37. Liz

  Ik krijg daar net zoals vivian, puistjes van..Maar ik heb vanmezelf rode wangen, en ik wil dat dus een beetje wegwerken, en als ik dit doe, dan komen er puistjes, en dat wil ik dus niet..Wat zou ik evt. kunnen doen? :/

 38. roos

  Dankjewel, dat ga ik zeker doen!

 39. Sara_.

  Trendy site!! 🙂

 40. Randa

  Ok, 🙂

 41. Randa

  Echt een heel goed filmpje.
  Maar die poeder als laatst, kun je daar ook loose poeder voor gebruiken (weet niet waar het voor is)?
  xx

 42. Floor

  ik vind je nieuwe site zo mooi! :blush: ik heb het al vanaf het begin zo ongeveer gevolgt
  Ook beautygloss trouwens
  (L)

 43. Miss Lipgloss

  @ Iedereen: bedankt voor de leuke reacties!!!

  @ Shanna: :blush: Dankjewel!!

 44. VAAAANITY

  Heeeel erg mooi! 😀

 45. Shanna

  Wat ben jij een PRACHTIG meisje!:O :O

 46. annelies

  Super handig en leuk filmpje.
  Goede concealer trouwens

 47. Priscilla

  deze site is echt wayyy better dan die andere hoor!
  frisse kleuren enzo
  en die wolkjes zijn inderdaad superschattig haha :love:

 48. Chanty

  @ Mascha; we draaien nu ook WordPress, de Gravatars zitten standaard als optie in WP 2.5 en de aangepaste comments heb ik zelf gedaan met php 🙂

 49. mignon

  Gefeliciteerd met je nieuwe site, wat ziet dat er super uit, zeg!
  :love:

 50. Anne-lotte

  Handig 😀 Hoe kom je aan die grote kabukibrush? Van Ebay?

 51. mascha

  NICE!!! Supermooie layout! Welk blogsysteem gebruik je dat mensen een avatartje kunnen nemen en dat jou comment een ander kleurtje heeft? Ik zoek al een eeuwigheid zoiets voor mijn wordpress.

 52. Shirley

  Heel handy! Zal ik zeker onthouden! 🙂

 53. Julia

  Ik heb een vraagje.
  Ik heb meestal het probleem dat als ik poeders of foundation koop, dat de kleur niet helemaal past bij mijn huidskleur.
  Maar als ik het dan een beetje test op mn kaaklijn bijv. dan denk ik dat het wel goed is, maar als ik dan buiten kom dan is het ineens weer een andere kleur en dan heb ik echt zo’n masker effect.
  heb jij misschien nog tips?
  want bij jou lijkt het allemaal mooi passend haha:P

 54. Vivian

  Als ik dat doe, zit mijn huid ’s avonds onder de puisten :/ Het is net om m’n hele huid verstopt raakt. En minerale make-up helpt niet.. o_0 Iemand tips?

 55. Chanty

  Ooh ik ben zo dol op je filmpjes :love:

  @ Rebekka: Ik maak layouts (zo ook deze) met Photoshop en DreamWeaver 🙂

 56. caramelchewchew

  Misschien een heel domme vraag, maar ik heb ooit eens wat oogschaduwprimer op m’n hand gesmeerd en het zag er heel ‘strak’ uit, alsof alles was ‘opgevuld’ zegmaar, maar is dat niet heel slecht voor je huid? Ik vind het wel een heel leuk filmpje en als ik een keertje ga feesten ga ik het zeker proberen! 🙂
  Je nieuwe site is trouwens supervet!

 57. Paulien

  Super filmpje! 🙂

 58. Lisaa

  Leeeeeuk!! en een suuperleuke site!
  Congrats!! :blush:

 59. Rebekka

  Heee!, Je site is echt super geworden 😀
  Mag ik wat vragen met welk progamma
  maak je die lay-outs enso!? :/

  Loves :love:
  Rebekka.

 60. femfeetje

  Leuk je site! echt super!
  :love:

 61. Esmee

  Leuk & handig filmpje! 😀

  Trouwens.. Die wolkjes zijn zó cute!

 62. Leonoraap

  Ik vind dit filmpje leuk. for some reason 😀

 63. Miss Lipgloss

  Naar het YouTube filmpje gaan wat je wilt gebruiken, daar staat de Embed code, en daarnaast staat ‘Customize’. Daar kan je de balkjes veranderen 🙂

 64. Nahid

  Hoe maak je dat bakje blauw of roze bij youtube? :blush: