Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bestelling
  • Coastal Scents
  • gekocht
  • geshopt
Een MissLipgloss artikel

Coastal Scents bestelling binnen!

Ik kreeg gisteren een briefje in de brievenbus: ik kon op de eerstvolgende werkdag mijn pakketje van Coastal Scents ophalen. Tot mijn verbazing stond op het briefje van TNT dat ik €38,50 moest bijbetalen! Ik snapte er niks van. Dus vandaag ging ik naar het postkantoor, en ik moest invoerrechten betalen…. Voor de allereerste keer! Ik bestel al jaren (al zeker vijf jaar) regelmatig producten vanuit Amerika, en dit is de eerste keer. Dus al die jaren mazzel gehad, en nu een keertje pech. Ik vond €38,50 wel erg veel over een bedrag van $100… Op de doos zat wel een briefje (van Coastal Scents) dat het een bestelling met ‘artist pigments’ was van $168. Gek, want dat is niet van mij… En ik weet dat je tot €150 geen invoerrechten hoeft te betalen.

In ieder geval: de bestelling!

 

 

 

Ik heb alles al getest en gewatched en ik ben zoooo happy met de spulletjes! Elk palette is echt ge-wel-dig. Echt perfect. Ik verklap nu nog niks (hihi), komende weken komen de reviews online!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.