Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
29 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Coastal Scents
  • combo palette
  • concealer palette
  • geshopt
Een MissLipgloss artikel

Coastal Scents bestelling

De verleiding was te groot: ik heb weer besteld. Ik ben zo dol op die grote make-up palettes… Ik heb er nu vijf: de 88 palette, 120 palette, 28 blush, 28 neutrals en pastel palette. Die palettes zijn echt geweldig en gebruik ik heel erg veel. Soms heb ik echt een bui dat ik alle kleuren wil swatchen, omdat ze zo geweldig zijn.

Nu komen deze palettes er nog bij:

De 88 warm palette, met alleen maar bruine kleuren. In matte, shimmer en pearl. Kost €24,95. Hij is hetzelfde formaat als de normale 88 palette. Ben onwijs benieuwd hiernaar, ik ben echt dol op dit soort tinten en met mijn haarkleur staat dat ook heel erg mooi.

26 blush combo palette, $19,95. Hij lijkt qua kleuren een beetje op de neutrals palette, maar hij is anders. In de beschrijving staat ook dat de oogschaduwkleuren niet vergelijkbaar zijn met andere palettes die ze verkopen. In dit palette zitten 21 kleuren oogschaduw en vijf kleuren blush. Allemaal mooie aardetinten en een paar paarstinten ertussen.

Professional camouflage concealer palette, $16,95. Ik zal waarschijnlijk alleen de lichte kleuren links gebruiken bij mezelf. Maar ik maak regelmatig andere mensen op (vriendinnen, familie), en dan is een palette zoals deze heel erg handig! Zeker als de op te maken persoon zelf geen concealer heeft die ik kan gebruiken. Het zijn allemaal cream concealers en in reviews worden ze vergeleken met MAC kwaliteit.

Door deze review werd ik overtuigd:

Ik kreeg gisteren een mailtje met de melding dat mijn bestelling verzonden is, ik verwacht de palettes dus met een weekje in huis. En dan natuurlijk: reviewtime!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.