Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
19 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 88 palette
  • 88 warm palette
  • Coastal Scents
  • neutrals palette
Een MissLipgloss artikel

Coastal Scents 88 Warm Palette

Na de superbekende 88 palette komt Coastal Scents nu met een 88 warm palette. Een palette vol met warme kleuren. Veel verschillende tinten bruin, highlight kleuren, groentinten, paarstinten, een aantal oranje kleuren… Volgens mij gaat dit net zo’n hit worden als de gewone 88 palette. Gewoon, omdat iedereen uit de voeten kan met deze versie!

Ik heb hem laatst besteld en kreeg hem in huis. Ik begon met foto’s maken en swatchen en ik voelde me zo blij. Zo happy met dit palette (beautyfreaks as me know what I mean, dat happy gevoel).

Swatches heb ik per rij gemaakt, van boven naar beneden, met flits.

Rij 1:

Rij 2:

Rij 3:

Rij 4:

Rij 5:

Rij 6:

Rij 7:

Rij 8:

Rij 9:

Rij 10:

Rij 11:


Ik ben echt helemaal in love met dit palette. Mijn favoriete rijen zijn rij 2 (die blauwe kleuren zijn zo prachtig), rij 9 (die aparte paarskleuren! OMG!) en rij 11 (yes, eindelijk een palette met echt donkere bruine kleuren). Deze is zoveel beter dan het neutrals palette! Daar ben ik trouwens ook nog steeds verliefd op, maar deze is zoveel mooier. Wel is het zo dat deze pans veel kleiner zijn. Als je dus een kleur hebt die je super vindt en die je dus vaak gebruikt, zal hij wel snel op zijn.

Er zit in totaal 61 gram oogschaduw in, voor de luttele prijs van $24,95. Jep, $24,95, echt waar. Hij is het echt dubbel en dwars waard. De kleuren zijn geweldig, de pigmentatie is super en alle kleuren zijn gewoon erg bruikbaar. Enige minpuntjes die ik kan bedenken zijn dat de pans klein zijn en dat er van de wittinten (de highlighters) wel veel van hetzelfde is.

Foto’s zijn door mij gemaakt. Als je ze wil gebruiken voor je eigen site, mail me eerst even en link terug naar dit artikel.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.