Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 augustus 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 26 blush combo palette
  • Coastal Scents
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Coastal Scents 26 Blush Combo Palette

Onderdeel van mijn bestelling van laatst is dit palet! Het is het 26 Blush Combo Palette. Er zitten 26 oogschaduws in en vijf blushes die perfect bij de oogschaduwtinten passen.

Swatches heb ik van boven naar beneden gemaakt, in rijen. Ik ben links begonnen.

De swatches hierna zijn heel licht vochtig gemaakt:

Blushes:

Ik vind de kleuren echt ge-wel-dig, het is een palet naar mijn hart. Precies wat ik mooi vind. De kleuren zijn allemaal heel erg mooi voor overdag, dat is in ieder geval waar ik ze voor ga gebruiken. De meesten zijn shimmer. Alle kleuren zijn met elkaar te combineren en de blushes passen er echt perfect bij, wat natuurlijk ook de bedoeling is. De pans zijn lekker groot en de oogschaduw brokkelt niet, maar geeft wel genoeg kleur af. Over de pigmentatie hoef ik eigenlijk al niets meer te zeggen, kijk maar naar de swatches! Ik kreeg van dit palet echt een heerlijk blij gevoel toen ik de kleuren voor het eerst uitprobeerde. Ik weet zeker dat ik dit palet echt heel erg vaak ga gebruiken, I love it.

Het combo palet komt dus van Coastal Scents en kost maar $19,95. Als ik zou moeten kiezen tussen de neutrals palet en dit palet, zou ik absoluut voor deze gaan! Ik krijg van dit palet gewoon een meer blij gevoel, haha.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.