Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 juli 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • lipgloss
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Christian Dior DiorKiss

Christian Dior Diorkiss
Kleur: Lime Glacé (001)
Prijs: ca. €20 (ik heb hem op het vliegveld in Malaga gekocht voor €15)

Miss Lipgloss staat voor het schap…
Waarom Diorkiss?: Ik had de nieuwe DiorKisses al een paar keer gezien bij de Douglas en ik vond de verpakking zó leuk! Eerder had DiorKiss een simpel (eigenlijk nogal boring) tubetje, maar nu is het een verpakking die ik bij lipglossjes nog nooit gezien heb. Het lijkt een normaal flesje, maar als je het dopje erafhaalt zie je dat het wel een soort tube is! Heel bijzonder en vooral heel erg mooi.
Tweede reden voor aanschaf: m’n L’oréal Glam Shine in een vergelijkbare kleur als deze DiorKiss was bijna op en ik wou wel een keer een nieuwe lipgloss proberen. Dus vandaar (in deze review zal ik hem ook een beetje vergelijken met L’oréal Glam Shine).

Verpakking
Soort verpakking: Een kruising tussen een flesje en tubetje met een zilveren dopje. Altijd leuk bij de duurdere merken: een mooi doosje! (+++)
Kleur: Transparant en zilver (+)
Inhoud: 8 ml (toch wel een beetje weinig voor de prijs, de oude verpakking was meer: maar liefst 17 ml! Dat is gewoon 9 ml minder! Ik sta er echt van te kijken en dat is dus wel een beetje jammer).

Cijfer verpakking (8/10)

Let’s test it!
Geur
: Subtiel citroen. Niet heel erg aanwezig, maar als je ‘gericht’ gaat ruiken, ruik je het wel. (8/10)
Smaak: Ik proef niks! (10/10)
Plakkerigheid: To-taal niet plakkerig. Het heeft meer het gevoel van een lippenbalsem. (10/10)
Glans: WOW. Echt glitter all over. Niet te vergelijken met L’oréal Glam Shine zoals ik wel dacht. Het is echt glitter, glitter, glitter. En dan niet van die grote gekleurde kinderglitters, het zijn net miniscule diamantjes. Echt WOW. Als de zon erop schijnt zie je alleen maar glitters. Het is maar net of je dit mooi vindt, als je van een nude look houdt, is dit niet wat voor jou. Ik vind dit wel echt super mooi en is erg leuk als je gaat stappen of een feestje hebt. Minpunt: de glitters gaan all over zitten. Wees dus voorzichtig met drinken en eten en als je aan het stappen bent, bedenk even dat je deze lipgloss ophebt voordat je die leuke jongen zoent. (8/10)
Longlasting
: O yes. En is de glans eraf, dan zitten de glitters er nog. (10/10)
Kleur: Geen kleur. Alleen shimmer. (10/10)
Feeling: Het voelt een beetje fris, héél licht tintelend. Het belooft lip plumping te zijn en ik weet niet of hij echt lip plumping werkt, maar door de glitters lijken je lippen wel voller. Als je je lippen op elkaar doet, ‘voel’ je de glitters een beetje, maar lang niet zo erg als bij L’oréal Glam Shine (lijkt net een scrub). (9/10)

Cijfer: 9,3 (hoogste cijfer dat ik tot nu toe gegeven heb voor een product)

Dit bedoel ik dus met de kwaliteit van een dure lipgloss. Hij is dan wel prijzig (€20), maar dit is absoluut niet te vergelijken met bijvoorbeeld Essence, Hema, Catrice en zelfs niet met L’oréal en Maybelline. Ik vind dit één van de fijnste lipglossjes die ik ooit heb gebruikt, minder plakkerig dan ALLE merken en types die ik getest heb. In vergelijking met deze gloss is bijvoorbeeld de GOSH Cool Lip Jam wel plakkerig. Ik heb ook de Dior Ultra Shine en die is plakkeriger dan de DiorKiss. Hij is meer vergelijkbaar met DiorShow (de shimmergloss in een potje). Probeer dus één keer een dure lipgloss en je bent verkocht.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.