Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 maart 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chicklit
Een MissLipgloss artikel

Chicklit: Marley & Me


John en Jenny zijn nog niet zo lang getrouwd als ze besluiten een puppy in huis te nemen. Marley groeit van een gelig wollig hoopje al snel uit tot een eigenwijze, enthousiaste en vooral enorm lieve labrador. Marley is aanwezig bij alle belangrijke gebeurtenissen in het leven van het jonge stel, zowel de fijne als de vervelende. En hoe ‘overenthousiast’ Marley soms ook kan zijn, hij weet feilloos aan te voelen wanneer zijn baasjes hem nodig hebben om bv troost bij te zoeken.
Dit is een filmeditie van Marley & Me, eerder is dit boek ook al uitgebracht. En nu draait de film in de bioscoop! Ik heb eerst de film gezien en daarna het boek gelezen, eigenlijk de verkeerde volgorde. Over de film: die moeten jullie zien. Hij is ontroerend en heel erg grappig tegelijk. Ik zag deze film in de bios met een vriendin en op het eind zaten we allebei te huilen! Later in de wc’s zag ik meer meisjes met uitgelopen mascara, haha… Vrouwen!

Het boek is net zo leuk als de film. Wel iets anders natuurlijk, maar een boek wordt natuurlijk nooit exact verfilmd. Het is net zo ontroerend als de film, al heb ik bij het boek niet hoeven huilen. En dit is wel even andere chicklit: geschreven door een man! Dat zien we niet zo vaak… Maar het is niet terug te zien in het verhaal, vind ik zelf. Het leest lekker vlot en je wordt echt meegenomen door het verhaal. Een heerlijk boek en net als de film een echte aanrader! En deze filmeditie is maar €10,-!

Marley & Me
John Grogan
ISBN 9789044322729
Uitgeverij The House Of Books
Koop nu bij Cosmox voor €10: geen verzendkosten!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.