Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
22 januari 2014 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chanel no. 5
  • eau de parfum
  • parfum
  • purse spray
Een MissLipgloss artikel

Chanel N°5 Twist & Spray Eau de Parfum

P1230718Elk jaar met kerst koop ik een mooi parfum voor mezelf. Een geur die ik al een poosje wilde. Dit jaar ging ik voor de Chanel N°5 Twist & Spray Eau de Parfum. Ik ben al jaren dol op Chanel N°5 en nu mijn grote fles eau de toilette bijna op is, besloot ik na even snuffelen voor de eau de parfum te gaan, en wel in een prachtige tasverstuiver.

Ik zit natuurlijk altijd tot mijn nek in de beautyproducten, dus dat ene gevoel, dat ik ergens énorm blij mee ben en dat ik er de hele dag mee wil rondlopen en het élke dag wil gebruiken, daar ga ik altijd nog naar op zoek. Dat heb ik niet zomaar meer van elk product omdat ik door de jaren heen ook kritischer ben geworden, daarnaast zou het een hoop energie kosten om door elk product helemaal lyrisch gillend door het huis te rennen.

Een aantal parfums zijn favoriet bij me, de meesten gebruik ik al jaren. N°5 van Chanel kreeg ik jaren geleden cadeau, eerst de Eau Premiere, de wat lichtere variant, later een mega fles eau de toilette. Ik was verliefd. Zwaar, chic, tijdloos. Heel geschikt voor ’s avonds en in de winter, maar ik draag hem ook overdag. In de zomer draag ik hem wel iets minder omdat ik het alles behalve een zomerse geur vindt, maar elk najaar ‘vind’ ik hem weer. Inmiddels zit er nog een bodempje in mijn 100ml fles eau de toilette en toen ik de Douglas inliep speurde ik meteen naar Chanel.

P1230716

P1230717

Ik had wel eens gehoord over de tasverstuivers, ik kreeg er al eens reacties over, dat die van Chanel zo mooi en handig zijn. Vrij snel was ik erover uit dat ik de eau de parfum wilde in plaats van de eau de toilette, omdat ‘ie net iets zwaarder is en een eau de parfum blijft langer hangen doordat er een hoger percentage parfum in zit. Toen zag ik die tasverstuivers staan. In het doosje, dus ik kon niet zien hoe ze er uit zagen. Een tasverstuiver met drie navullingen, in totaal 60ml, was €91,80. Een hoop geld, iets duurder ook dan een gewone fles met 60ml. Maar, als ik een geur heerlijk vind, neem ik hem graag met me mee. Op reis, in mijn handtas, weekendjes weg. Dus ik kocht de tasverstuiver.

P1230720

P1230721

P1230722

P1230724

P1230725

Sindsdien zijn mijn Chanel N°5 Twist & Spray en ik onafscheidelijk. In elke tas gaat ze mee, ik ga de deur niet uit zonder wat van de geur opgedaan te hebben. Ik vond hem nog lekkerder dan de eau de toilette, hij is zwaarder, rijker, chiquer. En die flacon is zó handig! Je draait hem omhoog om hem te ‘openen’ en te kunnen sprayen. Als je 20ml flesje op is, klik je hem er heel handig uit en dan kan je een navulling er in klikken. Niks geen gedoe met gieten, trechtertjes, naar de winkel. Nee, gewoon, draai, klik, klaar. De navullingen zijn ook los te koop. Online kan ik alleen de prijzen van de eau de toilette navulling vinden, die is €65,70 voor drie keer 20ml, ik denk dat de eau de parfum maximaal een tientje duurder is. Een ‘gewone’ fles eau de parfum van Chanel N°5 50ml kost €71,55. Je betaalt dus één keer extra voor de mooie flacon, daarna betaal je praktisch dezelfde prijs als een gewone fles.

P1230727

P1230728

P1230729

P1230730

Ik vind het héérlijk dat populaire geuren met mooie tasverstuivers komen. Deze van Chanel is nog mega praktisch ook en ik ben er ontzettend blij mee. De tasverstuiver met in totaal 60ml parfum kost dus €91,80 en is te koop bij de parfumerie.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.