Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
9 maart 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • Catrice Camouflage Cream
  • concealer
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Catrice Camouflage Cream

Catrice Camouflage CreamEen goede concealer is bijna onmisbaar om donkere kringen en andere oneffenheden te bedekken. Soms is je foundation gewoon niet genoeg. Catrice heeft een nieuwe concealer, de Catrice Camouflage Cream, die maar €2,99 kost. Ik gebruik hem al een poosje dagelijks en psssst… ik ben fan.

Catrice Camouflage Cream

Catrice Camouflage Cream

Je kan op de foto’s zien dat ik hem al gebruikt heb, sorry daarvoor. De Catrice Camouflage Cream zit in een zwart potje met transparant deksel. Je kan het deksel eraf krijgen door er aan te draaien. Een kliksysteem was wat praktischer geweest, maar dit voldoet ook prima.

Het is dus een compact concealer, geen vloeibare. Ik gebruik zelf meestal vloeibare concealer omdat dat wat minder snel cakey is, dus ik was nieuwsgierig hoe dat zou zijn bij deze Catrice Camouflage Cream. Ik heb kleur 010 Ivory, de lichtste.

Catrice Camouflage Cream – uitproberen maar!

Catrice Camouflage Cream

De concealer is compact, maar wel heel romig. Hij verandert bijna in een vloeibare concealer wanneer je met je vinger in het potje gaat. Door de warmte van je huid wordt ‘ie mega romig en makkelijk uit te smeren. Heel bijzonder voelt dat.

Catrice Camouflage Cream

Ik heb hier de concealer over mijn tattoo gedaan om te laten zien hoe de dekkracht is.

Catrice Camouflage Cream

Dekkender dan dit krijg ik hem niet. Dit is echt wel indrukwekkend, want ik heb nog geen enkele concealer gevonden die mijn tattoo compleet bedekt. Nu zal je in je gezicht niet zo gauw zulke heftige oneffenheden hebben, dus dat ‘ie dit kan, belooft een hoop.

Catrice Camouflage Cream

Hier heb ik hem onder mijn ogen gebruikt. Ik heb geen hele ernstige donkere kringen, maar ik gebruik toch graag concealer onder mijn ogen. Het geeft een fris gezicht, en alle ’tekenen van vermoeidheid’ zijn dan weg. Zoals je ziet doet de Catrice Camouflage Cream dat heel erg mooi. Hij brengt makkelijk aan, is heel makkelijk te vervagen en te blenden met je huid en van een cakey effect is echt geen sprake.

Catrice Camouflage Cream

Hier draag ik de rest van mijn make-up (Catrice BB Cream) en je ziet de concealer helemaal niet meer zitten. Ook op puistjes en vlekjes doet hij het heel erg goed – maar dat kan ik nu niet laten zien omdat ik die niet heb.

De Catrice Camouflage Cream blijft heel erg goed zitten, is ontzettend zuinig in gebruik, dekt echt ontzettend goed en is ook nog eens lekker goedkoop. Er zijn drie kleuren en ik heb dus 010 Ivory, de lichtste tint.

Catrice Camouflage Cream – conclusie

Catrice Camouflage Cream

Ik ben echt ontzettend enthousiast over de Catrice Camouflage Cream, hij zit nu standaard in mijn toilettas. Waar ik eerder toch wel huiverig was voor compacte concealers, ben ik nu echt dol op deze van Catrice. I love it!

De Catrice Camouflage Cream is voor €2,99 bij Kruidvat te koop.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.