Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
7 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Bourjois
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

Bourjois perspresentatie

Op dinsdag 31 maart organiseerde Bourjois een superleuke perspresentatie. Tijdens een perspresentatie worden de nieuwste producten en collecties geshowd aan de pers. Ik was uitgenodigd en ben samen met mijn collega Monique een kijkje gaan nemen… En we werden blij verrast! Hieronder de foto’s van de nieuwe producten die werden geshowd. De presentatie was trouwens in een supermooi chic huis in het centrum van Amsterdam. Buren vertelden dat Matthijs van Nieuwkerken (presentator DWDD) er gewoond heeft! Grappig…

Kijk mee naar de foto’s van de presentatie en dus de nieuwe producten!

 

De vernieuwde Coup de Theatre: weg met de ‘dubbele’ verpakking, dit is twee in één!

Klik op ‘lees verder’ voor nog veel meer foto’s.

Effet Faux Ongles nagellak. Geeft het effect van nepnagels!

So Laque Ultra Shine

Effet 3D MAX

Helemaal nieuw van Bourjois: een reinigingslijn, met daarin alles om je make-up te verwijderen. Dus gezicht én ogen. Twee soorten oogreiniger, vijf soorten gezichtsreiniger, een scrub en gezichtsdoekjes.

Check verder ook even de prachtige locatie waar de presentatie gehouden werd:

We werden super verwend met hapjes en drankjes én lieve Debbie van LushiousBeauty was er ook!

Van elk nieuw product komt nog een uitgebreid artikel online op MissLipgloss.nl. 🙂 Met daarin meer informatie, swatches en een review. Deze producten liggen trouwens vanaf ongeveer half april in de winkels! Ik ben in ieder geval al fan van de So Lacque Ultra Shine en de Effet Faux Ongles nagellak.

Foto’s zijn 100% eigendom van MissLipgloss.nl


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.