Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
11 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Bourjois
  • lipgloss
  • nieuws
  • swatches
Een MissLipgloss artikel

Bourjois Effet 3D MAX

Nieuw van Bourjois: een nieuwe Effet 3D lipgloss: de MAX versie. Bijzonder aan deze nieuwe lipgloss is de applicator, de shine micro-activators in de gloss en een heel nieuwe textuur. Deze combinatie moet zorgen voor 33% extra glans! Klinkt goed…

Niet alleen de formule is veranderd, ook het flesje is aangepast! Mooi hoor!

De bijzondere applicator:

Er zit een soort ‘reservoir’ in waardoor het kwastje heel veel gloss in een keer oppakt. Genoeg om een keer je lippen mee te glossen, je hoeft niet nog een keer in het flesje te dippen voor meer lipgloss! Handig!


Vlnr 67 Beige sunny, 66 Peche Shiny, 62 Rose gold, 68 Brun etincelant, 61 Rose acidulé, 63 Rose éclat

Swatches in natuurlijk licht:

Swatches met flitser:

Een aantal snelle (slordige) lipswatches:

Ik vind de namen van de Bourjois producten altijd super goed gekozen: ze omvatten de kleur helemaal! Super vind ik dat. Mijn favorieten zijn rose gold (roze met gouden glitter) en de creamy kleuren (rose acidule en peche shiny).

De applicator is superfijn en de gloss is echt geweldig, hij blijft superlang zitten terwijl hij wel vrij dun is. En dus niet plakkerig! Nadeel vind ik de smaak; hij heeft dezelfde smaak als de ‘oude’ Effet 3D lipgloss van Bourjois. Minpuntje, maar dat is denk ik persoonlijk. De gloss gaat ongeveer €11 kosten en ligt half april in de winkels.

Lees ook mijn artikel over de perspresentatie.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.