Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
27 januari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 1 seconde
  • Bourjois
  • nagellak
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Bourjois 1 Seconde nagellak

Bourjois 1 Seconde nagellak is een nagellak met een speciaal, plat ‘panoramisch’ kwastje. Superhandig! Ik had zelf al een 1 Seconde nagellak, in een bleek-oranje kleur waar ik niet al te gek van was. De lak opzich en het flesje vond ik echt geweldig, maar de kleur was echt een beetje viezig en niet dekkend.

Nu heb ik de 1 Seconde in deze blauwe kleur en een bruine kleur (laat ik jullie later zien). En… deze zijn wel mooi dekkend! Ik ben echt zo fan van de 1 Seconde nu ik deze kleuren heb!

Op het flesje staat dat de lak in 50 seconden hard is, maar dat is niet helemaal waar. Ik heb van deze kleur (no. 17) 3 laagjes nodig om het goed te laten dekken en hij moet zeker een half uur echt goed uitharden voordat ik gewoon verder kan gaan met ‘m’n ding doen’. Wanneer ik eerder weer m’n handen ga gebruiken, zitten er meteen deukjes en krasjes in de lak. Van andere, donkere kleuren (ik heb ook een donkerbruine) is twee laagjes trouwens meer dan genoeg, dan dekt ‘ie al prima. Het komt gewoon doordat dit een vrij lichte kleur is.

Verder doet deze lak wel alles wat ‘ie belooft: het kwastje is echt geweldig, hij smeert lekker en snel uit… En de kleur is echt fantastisch! De dingen die deze lak geweldig doet, weegt op tegen de kleine nadelen.

De 1 Seconde nagellak kost €8,20 en is te koop bij de drogisterij.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.