Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
8 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • boot hugs
  • nieuw
  • nieuws
  • schoenen
Een MissLipgloss artikel

Boot Hugs

Zoals jullie wel weten ben ik een echte Uggs-fan. Ik draag mijn Uggs heel veel en ik houd van ze. Nu ontdekte ik laatste de Boot Hugs webshop, een shop waar je superleuke versiersels voor je Uggs kan kopen! Zo is er de boothug met veertjes (die ik heb), met kraaltjes, hangertjes, pompoms, (nep)bont… Heel leuk bedacht. Je kan de boothug gewoon om de schacht van je laars schuiven en met de kraaltjes die er aan zitten kan je hem strak aantrekken.

Ik heb dus die met zwarte veren en die kost €39,95, wat wel veel geld is voor een versiering voor je Uggs. Ik vind ze absoluut wel het geld waard, het maakt je Uggs gewoon even heel anders! En heel snel, je kan ze er ook zo weer afhalen en eventueel op andere Uggs gebruiken. Ik vind het erg leuk als afwisseling en ik heb er verder nog niemand mee zien lopen, dus je bent nog eventjes origineel als je nu Boot Hugs om je Uggs draagt, haha!

Verzendkosten binnen Nederland zijn €3,95, ongeacht hoe groot je bestelling is. Je kan betalen met iDeal. Verzenden gaat onwijs snel, ik had mijn Boot Hugs binnen een dag in huis! Je kan ze trouwens ook gewoon in de winkel kopen, kijk hier voor verkooppunten.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.