Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
24 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • boek
  • Boeken, televisie & tijdschriften
  • chicklit
Een MissLipgloss artikel

Boek: De Xpert


Hoe style je je kamer zó dat je ermee voor de dag kunt komen? Hoe vertel je je ouders dat je homo bent? En hoe loop je zelfverzekerd langs een vol terras?
Zestig experts – onder wie Daphne Deckers, Albert Verlinde, Fiona Hering en Birgit Schuurman – geven in De X-pert hun geheimen op het gebied van levenskunst prijs. Na het lezen van dit boek zul je zien dat het ineens een stuk makkelijker is om over condooms te beginnen, model te worden of te weten wat je met je haar moet doen.
Karen van Ede en May-Britt Mobach interviewden zestig deskundigen over onderwerpen die jongeren bezighouden, zoals mode (Mart Visser), visagie (Leco van Zadelhoff), presentatie (Nicolette van Dam) en underwear (Marlies Dekkers). Een uniek boek voor alle (onzekere) meisjes en jongens die behoefte hebben aan tips & tricks van experts!
Karen van Ede werkte ruim vijfentwintig jaar voor diverse vrouwenbladen. Sinds 2007 werkt ze als freelancer voor onder andere Red en Elle Eten. Ze schreef eerder twee boeken over beauty & styling en een kookboek.
May-Britt Mobach werkte tien jaar lang bij de televisie waar ze onder andere als hoofdredacteur het succesvolle RTL Boulevard creëerde. Daarna werkte ze als adjunct-hoofdredacteur voor Beau Monde en Pink Ribbon Magazine en als chef redactie van La Vie en Rose.

Zoek je nog een leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Dan is dit een heel leuk idee! Echt een boek om te ‘hebben’ en lekker in te bladeren. Er staan echt leuke adviezen in, voor zowel jongens als meiden. Oppervlakkige dingen – zoals hoe je op hakken leert lopen – maar ook adviezen die iets dieper gaan – zoals hoe je uit de kast kan komen. De tips zijn ook nog eens echt bruikbaar! Het heeft wel wat weg van het Handboek voor doe het zelf diva’s, alleen staat de Xpert vol met adviezen van BN’ers en zijn de vragen wat uiteenlopender.


De Xpert
Karen van Ede en May-Britt Mobach
ISBN 9789049923907
Koop nu bij Cosmox voor €17,95: geen verzendkosten!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.