Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 juli 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Biosilk
  • conditioner
  • farouk
  • shampoo
Een MissLipgloss artikel

BioSilk Silver Lights

Toen ik bij de kapper zat, met mijn haar in folietjes (lees: aan het blonderen) vertelde de kapster me dat ik wanneer ik thuiskwam meteen een zilvershampoo aan moest schaffen. Zilvershampoo haalt de gele gloed van je blonde haar weg en zorgt ervoor dat er een koele kleur overblijft. Heel veel merken hebben zilvershampoo, maar omdat ik gewoon dol ben op BioSilk ben ik voor hun shampoo en conditioner gegaan. Ik heb de Silver Lights shampoo en de conditioner.

BioSilk Silver Lights Cleanse and Condition System moisturizes hair while neutralizing yellow to brighten grey and white hair and eliminating brassiness in highlighted and tinted hair.

Ideal for grey hair and blonde, highlighted or bleached hair.

Dus het kan voor grijs haar, helemaal blond haar, maar ook voor haar dat maar deels blond is. Perfect voor mij dus! De shampoo is paars/blauw van kleur en de conditioner heel lichtblauw. En ja hoor, ze werken echt! Na het douchen merk ik meteen dat mijn blonde plukken een stuk minder geel zijn dan eerst! Ik was er altijd wat sceptisch over, maar het werkt dus echt.

Naast dat het dus werkt, ruiken de BioSilk producten echt heerlijk en maken ze je haar glanzend en zacht. Een echte aanrader dus! De shampoo kost €12,95 voor 350 ml en €34,95 voor een liter.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.