Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
13 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Biosilk
  • leeg
  • opgemaakt
Een MissLipgloss artikel

BioSilk 17 bijna op…!

Ik vind het altijd zo cool als flesjes of andere verpakkingen van producten bijna of helemaal leeg zijn. Waarom, weet ik niet. Want ik vind het op zich niet leuk dat ze op zijn, omdat ik dan weer nieuwe moet kopen. En als ik iets helemaal opmaak, betekent het ook meteen dat ik het een écht fijn product vind. Maar toch geeft het me een soort van heerlijk gevoel. Mijn droom is nog om een keer een nagellakje, lipstick en lipgloss helemaal op te maken. Jep, je hoort het goed, ik heb nog nooit een lipgloss helemaal opgemaakt. Wel is mijn MAC Virgin Kiss lipglass bijna op. Oh, ik vind het trouwens ook echt geweldig om het metalen pannetje te raken van oogschaduws, blushers en bronzers. Why? I have no idea…

En nu is de bodem in zicht van mijn BioSilk 17! Ik gebruik het echt heel vaak, praktisch altijd na het douchen. M’n haar wordt er zo lekker glad, glanzend en zacht van. Snif!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.