17 juni 2016 door Cynthia Schultz 31 reacties
 • bioré
 • Bioré Cleansing Strips Pore Pack
 • neus
 • neusstrips
Een MissLipgloss artikel

Bioré Cleansing Strips Pore Pack

Bioré Cleansing Strips Pore Pack

Ik ben geen goed voorbeeld op het gebied van maskertjes en andere huidverzorgingsdingen die je regelmatig moet doen. Ik vergeet het gewoon. Wat ik níet vergeet is neusstrips. Ik gebruik elke twee, drie weken neusstrips om de poriën op mijn neus schoon te houden en ik heb nu mijn favoriete strips gevonden: de Bioré Cleansing Strips Pore Pack.

Bioré Cleansing Strips Pore Pack

In Thailand kocht ik bij de drogist een aantal pakjes van deze Bioré Cleansing Strips Pore Pack. Bioré is geen Thais merk, je kan het ook gewoon hier kopen. Wel alleen online, bij bijvoorbeeld Target en Amazon. Ik betaalde maar een paar euro voor dit doosje met tien stuks. Op Amazon kost een doosje met veertien stuks $7.

In Engeland is Bioré gewoon bij de drogist te koop, net als in Amerika en Azië. Als je daar toevallig binnenkort bent, zeker even kijken.

Bioré Cleansing Strips Pore Pack

Onleesbare Thaise info op de achterkant…

Bioré Cleansing Strips Pore Pack

Maar gelukkig wel leesbare instructies op de afzonderlijke zakjes. Ik heb de zwarte strips, maar voor zover ik kan ontcijferen is het enige verschil dat deze zwart zijn. De werking zou hetzelfde moeten zijn als de witte. Deze zwarte variant is niet in het westen te koop, alleen in Azië. Bioré Cleansing Strips Pore Pack

Nog wat tips en waarschuwingen op het zakje. Je moet de strips niet op de hele gevoelige huid gebruiken en alleen op je neus. Als de strip lastig te verwijderen is, maak je hem nat en dan kan je hem zachtjes van je neus aftrekken.

Bioré Cleansing Strips Pore Pack

Het ziet eruit als een gewone neusstrip, maar dan zwart. Dat zwarte doet niks extra’s. Het is gewoon een kleurtje.

Bioré Cleansing Strips Pore Pack

Hier trek je dat plastic velletje af en dan ‘plak’ je de strip op je natgemaakte neus. Even goed aanduwen en dan zo’n tien tot vijftien minuten laten zitten. In deze tijd wordt de strip helemaal hard en dan kan je hem voorzichtig van je neus aftrekken.

Bioré Cleansing Strips Pore Pack

Heel mooi, dit.

Nu wil ik je graag het resultaat laten zien maar ik kan me voorstellen dat je net aan het ontbijten of lunchen bent of gewoon helemaal geen zin hebt om te zien hoe mijn neus er van dichtbij uitziet, laat staan wat er precies allemaal uit komt. Daarom kan je op de linkjes hieronder klikken als je graag het resultaat wilt zien. Geen zin in viezigheid? Vooral niet klikken.

Klik hier voor de foto van de strip. Hier kan je zien wat er allemaal uit mijn poriën komt.

 Klik hier voor de foto’s van mijn neus, voor en na het gebruiken van de Bioré Pore Pack.

Indrukwekkend, toch? De strips trekken mijn poriën mooi leeg. Ik ben helaas gezegend met vrij grote, aanwezige poriën op mijn neus waar ook snel viezigheid in gaat zitten. Op deze manier kan ik ze regelmatig schoonmaken. In Nederland zijn ook gewoon zulke strips bij de drogist te koop, maar deze van Bioré doet het voor mij echt fantastisch – en is ook nog eens heel goedkoop.

Als je in Azië bent, let dan even op de Bioré Cleansing Strips Pore Pack. Als je in Engeland op Amerika bent, let er dan ook op, maar houd er rekening mee dat daar alleen de witte variant te koop is. Ik ben fan!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

31 reacties
 1. rachel

  zo wauw die zijn idd erg goed!! die doen tenminste wat!! heb wel eens een doosje bij de kruitvat gehaald….juist helemaal ruk hahah

 2. Jana

  Dit moet ik precies ook is proberen, wat een geweldig resultaat. En doordat ze zwart zijn, zie je het resultaat nog beter 🙂 x

 3. anna

  Hahaha, slim gedaan die linkjes naar de foto’s :p ik heb als rasechte neusstrip fan natuurlijk wel even geklikt. Ben zelf ook “gezegend” met grote porien. Ga hier zeker even naar kijken!

 4. Julie Tina

  Ziet er goed uit, alleen jammer dat ze hier moeilijk verkrijgbaar zijn. Ik hou het voorlopig bij die van de Action.

 5. Selda

  Ik zou het niet aanraden om strips of een comedonentang te gebruiken. Ik heb het zelf ook jaren gedaan totdat ik een probleem kreeg met een porie, ik kreeg iedere paar weken een puist op dezelfde plek. De specialist heeft het moeten laseren, nu ben ik er wel van af maar het is mij afgeraden om strips of een tang te gebruiken. Het beste kun je een exfoliant gebruiken. Ik gebruik nu de BHA gel van Paula’s Choice en het werkt perfect. De porien blijven wel zichtbaar (het is uiteraard geen wondermiddel), maar het probleem wordt veel minder want je voorkomt dat er viezigheid in de porien komen doordat je dode huidcellen op die manier verwijdert!!

  • Annet

   Bedankt, goede info!

 6. Mariëlle

  Hihi wat doe je dat netjes met de aparte linkjes! Ik vind het altijd wel leuk om te zien 😛 Helaas heb ik altijd eczeem bij mijn neus dus ik doe dit maar niet!

 7. Bianca

  Ik haal ze altijd bij Etos werken bij mij ook goed. Thanks voor de tip, ga in het najaar naar Amerika dan zal ik ze daar meenemen.

 8. Liza

  Hahaha ik moest lachen om de foto! Goed einde van m’n dag.

  Als ik weer op reis ga of een vriendin van me dan neem ik ze mee!

 9. Iris

  Het resultaat is echt goed inderdaad! Ik lees op Pinterest dat je ook wel zelf middeltjes kan maken hiervoor. Heb je hier ervaring mee?

 10. Nicole

  Duidelijk resultaat! Dit moet ik nodig nog eens doen.

 11. Laura Koolen

  Gekocht in Thailand na het zien van je filmpje van je reis! Superblij hiermee

 12. Carina

  Oh goede timing! Ik vlieg morgen naar de USA voor werk. Hotel zit naast een target dus zal op zoek gaan!!

 13. Sabrina

  Ik haal ze weg met een comedonentang (of zoiets 🙂 anders ben ik een vermogen kwijt aan deze strips. Hij doet zn werk wel goed hoor!

 14. Chelsea

  Ik vind deze ook echt super fijn! Ze werken bij mij ook geweldig! Ik heb de zwarte variant wel gewoon in Amerika (New York) kunnen kopen 😉

 15. Maria

  Oh nice, ik was al op zoek naar nieuwe neusstrips. Dank voor de tip 🙂

 16. Siri

  Oh volgens mij krijg je in Amerika ook de zwarte variant. Ik weet dat Shay Mitchell (van pll) hier altijd reclame voor maakt haha..

 17. Leanne

  Wow, werkt goed! Ben hier wel benieuwd naar.. Ik zie duidelijk viezigheid zitten ‘in’ mijn neus, maar tot nu toe werkt geen enkele strip. Er zit niets op de strip na gebruik, nog steeds ‘puntjes’ op mijn neus. Herkent iemand dit en heeft iemand een briljante tip voor mij?
  Ik wil best deze strips proberen, maar ik heb nu al zoveel geld aan strips uitgegeven, voor niks, dat ik eigenlijk bang ben dat ook deze voor mij niet zullen werken…

  • Chelsea

   Ik had precies hetzelfde als jij! Die van de action werkte bij mij bijvoorbeeld niet. Viezigheid bleef in mijn poriën zitten, maar nu had ik deze strips van Bioré gekocht in New York.. en ze werken echt geweldig. Hopelijk ben je nu iets meer overtuigd;)

  • Sanne

   Heel benieuwd waar je ze gekocht hebt in New York. Ik ga er in augustus heen en na het lezen van deze review wil ik ze graag hebben! Gewoon bij Duane Reed oid?

  • Minne

   Het heeft ook te maken met hoe nat je neus is. Klinkt gek, maar ik heb dat probleem ook soms. Je neus mag niet overvloedig nat zijn, maar ook niet te weinig. Het is een kwestie van proberen.

 18. Essie

  Ik hoop dat deze voor mij ook werken. Ik heb extreem kleine porien waar je viezigheid met geen mogelijkheid uitkrijgt. Alleen de schoonheidsspecialiste krijgt het voor elkaar, maar lang niet alles. Zo irritant!

 19. Astrid

  Dit moet ik ook eens proberen… Lijkt me heel bevredigend haha 🙂 Lief dat je de foto’s van je neus en de strips even hebt verstopt achter een linkje!

 20. Aboutsbstyle

  Dat ziet er goed uit zeg deze neusstrips. Ik ben wel nieuwsgierig geworden. Liefs sorata

 21. Danielle

  Zo die doen ontzettend goed hun werk. En ook nog niet eens heel duur !

 22. femketje

  die geeft wel een goed duidelijk resultaat ;D

 23. Syl

  Ze zien er goed uit. Fijn dat je met de resultaat foto’s rekening houdt lezers die een zwakke maag hebben. Voor me mij persoonlijk hadden ze gewoon direct vol zichtbaar gemogen hoor.
  Ik haal mijn neusstrips altijd bij de Duitse drogist. Rival De Loops of Balea.

 24. Vanessa

  Het resultaat mag er zeker zijn! Ik gebruik neusstrips van de Action en voor mij werken die heel goed.

  • Syl

   Ik kan ze al maanden niet meer bij de Action vinden.