Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
12 juni 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chocola
  • cupcake
  • privé
  • recept
Een MissLipgloss artikel

Bezigheidstherapie

Chocolate Cupcake

Zoals de meeste girls wel weten, heb ik een paar weken terug examen gedaan. En vandaag is dan de dag van de waarheid: ik hoor of ik geslaagd ben! :phew: Er komt iemand bij me langs tussen 13.00u en 15.00u als ik gezakt ben (of gezakt met een her) en ik word gebeld vanaf 14.00u als ik geslaagd ben. Ik ben nog niet zenuwachtig, maar I guess dat dat zo wel gaat komen.

En om niet op de bank te gaan zitten ‘wachten’ tot er iemand belt of langskomt, heb ik besloten om vandaag cupcakes te gaan bakken! En wel chocolade cupcakes met witte chocolade botercrème! Een soort van bezigheidstherapie. Ik heb ook een pak mix staan voor appeltaart, dus als ik na de cupcakes nog niet gebeld ben, ga ik ook nog even een appeltaart in elkaar flansen. Heb ik meteen wat lekkers voor mensen die me komen feliciteren!

Of course laat ik jullie even weten of ik geslaagd ben of niet… Duim voor me!

Edit: Ik zou het bijna vergeten! Ik kan een reis naar New York winnen voor twee personen! Daarvoor moeten zoveel mogelijk mensen op mijn foto stemmen. Dus: klink even op deze LINK en druk daarna op ‘respect’. Ik ben normaal helemaal niet zo van de prijsvragen waarvoor je iedereen moet vragen om op een link te drukken, maar een tripje naar New York City.. Dat kan zelfs ík niet weerstaan. En er zit natuurlijk ook wat in voor jullie: reken maar dat ik een paar geweldige artikelen schrijf met duizelingwekkende foto’s van The Big Apple… :hihi:


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.