Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
20 april 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • privé
Een MissLipgloss artikel

Bevrijdingsfestival

Dames!

Ik weet niet wat jullie allemaal op 5 mei doen, maar ik kan jullie vertellen dat het leukste en grootste bevrijdingsfestival in Zwolle is. Al jaren ga ik naar het festival in Zwolle en de sfeer is altijd zo goed en het weer zo heerlijk! Dit jaar hebben ze echt super artiesten, zo komen onder andere Miss Montreal (van die Slankie reclame, goed lijf goed leven, haha!), Sabrina Starke, Guus Meeuwis, Ilse de Lange, Bertolf, the Wombats, de Jeugd van Tegenwoordig, Kyteman…. Allemaal grote namen, en superleuk! Allemaal helemaal mijn ding, dus ik kijk er super naar uit. Ik ga dit jaar gezellig met Monique en Mascha, dus als jullie ons herkennen: kom even gezellig hoi zeggen! Dat vinden we superleuk 🙂

Oh enne, om het bij beauty te houden: je kan ook je haar laten knippen door de kapsters van Hair Today! Het heet ‘een Geknipt Gesprek’, en tijdens de knipbeurt praat je dan met de kapster over een bepaald onderwerp. Heel grappig, en de totale opbrengst van de knipsessie gaat naar War Child! Ik ga trouwens zelf ook altijd naar Hair Today.

Om het even illustratief te ondersteunen, een fotootje van vorig jaar:

Korte haartjes nog! Heel anders he?

Dit jaar is mijn broer assistent productiemanager, dus hij is nu superdruk met de laatste dingen voor het festival.  Hopelijk schijnt de zon weer volop die dag, net als de afgelopen jaren. Wat gaan jullie doen op bevrijdingsdag?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.