Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
6 februari 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bestelling
  • Bobbi Brown Makeup Manual
  • geshopt
  • haul
Een MissLipgloss artikel

Bestellingen binnen! Brigette’s Boutique, Bol.com & eBay

Vorige week dinsdag kwam ik van een lange dag school en werk thuis, en toen lagen er drie pakketjes voor me! Dat is leuk thuiskomen! Het was mijn bestelling van Brigette’s Boutique, Bol.com en eBay.

Vier flesjes Maybelline Mineral Power Foundation (nog niet verkrijgbaar in NL, en vier omdat dat goedkoper was dan één), Bobbi Brown Makeup Manual, een Rimmel foundation, Lancôme Color Fever Gloss in Rose Jolie en MAC Plushglass in Nice Buzz.


Ik ben zoooo blij met de BBMM, echt ge-wel-dig. Het boek is prachtig vormgegeven, geweldige foto’s en echt heel veel handige dingen staan er in. Veel basics (mascara en foundation aanbrengen), maar ook dingen die ik nog helemaal niet wist. Hier vertel ik jullie later meer over.


Swatches van de glosses:

Boven Lancôme, onder MAC.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.