Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
30 november 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • gekocht
  • geshopt
  • moleskine
  • notitieboekje
Een MissLipgloss artikel

Besteld bij Moleskine

Erg veel enthousiasme was er bij het artikel over mijn opschrijfboekjes. Erg leuk, wat tof dat velen van jullie nu geïnspireerd zijn om zelf ook een dagboek bij te houden! Er zullen meer van dat soort updates komen met foto’s uit mijn dagboek van bijvoorbeeld quotes die ik zelf heb opgeschreven.

En omdat ik het er wel bij vond passen: ik heb vandaag mijn eerste Moleskine boekjes gekocht. Moleskine is zeg maar hét merk op gebied van notitieboekjes en ze hebben enorm veel soorten. Ik kocht de New York City notebook:

Deze vond ik zo tof! Hierin vind je een metrokaart van New York, een opbergvak, tips wat betreft winkels en clubs,  stratenindex, plattegrond, uitscheurbare blaadjes, etiketten en natuurlijk een gedeelte voor notities. Hij is klein, 9 x 13 centimeter, dus kan je hem makkelijk meenemen. Ik vond hem zo tof én handig dat ik hem besloot te bestellen. Zo leuk! Hij was €15,50. Hierin ga ik voordat ik wegga adresjes en dat soort dingen opschrijven, en als ik daar ben dingen die ik heb gedaan. Ook leuk voor daarna!

Ook heb ik een gewone notebook gekocht, een large model, 13 x 21 centimeter. Ik ga hem gebruiken voor schoolnotities en dat soort dingen, voor in mijn tas. Ben erg benieuwd en foto’s volgen natuurlijk wanneer ik ze in huis heb. Zal ik ook een echte Moleskine fan worden? Ik vond de boekjes altijd veel te duur maar ben nu toch overstag gegaan…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.